Lekfull Förlovningsfotografering i Naturmiljö: Megan + Josh

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar


Av alla ni som är förlovade: Hur många av er har gjort, eller ska göra, en förlovningsfotografering? Vad var det som fick er att göra en? Att göra en förlovningsfotografering kan ha många fördelar, utöver att ni får vackra fotografier att kolla tillbaka på. Det kan även vara en skön erfarenhet att ha stått framför kameran innan ert bröllop, om det är något som ni är ovana vid. Om ni väljer att fota förlovningsporträtt med samma fotograf som ska närvara vid ert bröllop så är det även en bra möjlighet för fotografen att lära känna er och hur ni verkar i bild. Det kan också vara ett tillfälle innan bröllopet att spendera tid med varandra och göra något speciellt tillsammans. Hur man väljer att göra sin fotografering är sedan upp till var och en, här finns det verkligen inga gränser för vad som kan göras!

När Megan och Josh valde att göra en förlovningsfotografering ville de skapa ett lekfullt minne, så de klädde på sig sina finkläder och stegade tillsammans med fotografen Nikk Nguyen Photo ut i naturen. Fotografen berättar att de som par har nära till barnasinnet, och ville framhäva det i sina bilder. Det blev en härlig blandning av sofistikerad klädsel, massvis med skratt och kärlek i överflöd.

Och förresten, glöm inte bort att det just nu pågår en tävling med Jewlerybox.se där du kan vinna ett presentkort på ringar och andra smycken till bröllopet. Klicka här för att gå till tävlingen, som är aktiv till och med den 15 maj.

bröllopsblogg+inspiration

Och på tal om att klä upp sig - vilken vacker klänning! Den kommer från Needle and Thread, och är en vacker långklänning med små blommor broderade över hela överdelen och ut längst de vackra trumpetärmarna.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Liknande produkter:

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Söker ni en fotograf för att föreviga er förlovning, bröllop eller annan stor stund i ert liv?
Ta en titt på fotograferna nedan, som med sina olika stilar kan föreviga er dag.

momentsinbetween-IMG_5235 (1).jpg

Moments in Between

Bröllopsfotograf i Gotland & Stockholm

fotograf_linneawaldetoft_10022018_-2 (1).jpg

Linnéa Waldetoft Photography

Bröllopsfotograf i Ljungskile

anettebruzan_kokkedal (1).jpeg

Anette Bruzan

Bröllopsfotograf i Stockholm


bröllopsblogg+inspiration
br%C3%B6llopsblogg%2Binspiration
bröllopsblogg+inspiration

Att bära finskor till den här klänningen kan kännas som ett självklart val - om man vore i en sådan miljö. Här har Megan istället valt skor som är anpassade för naturen, men det är ju så otroligt snyggt ändå!

bröllopsblogg+inspiration

Vi hoppas att Megan och Josh får ett minst lika lyckat bröllop, och ett riktigt lyckligt äktenskap. Tack för att vi fick se era härliga förlovningsporträtt!

bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Nikki Nguyen Photo
Ringar: Trumpet & Horn
Plats: Enchanted Rock State Park
Klädsel: Asos
Klänning: Needle and Thread