3 Skönhets- och stylingtips Inför Bröllopsdagen

I samarbete med Dermosil


Vi på Sisters in Law tror på att skynda långsamt när det kommer till bröllopsplanering. Det är viktigt att i allt planeringskaos hitta tid för återhämtning, och vad passar då bättre än att passa på att boosta sig själv lite? När bröllopsdagen närmar sig, glöm inte att planera in att ta hand om dig själv.

Det tycker även vår samarbetspartner Dermosil som står för nordiskt skönhet, hudvänlighet och ansvarsfulla val. I sortimentet finns över 400 produkter - trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och mycket mer. Alla produkter är parabenfria och växtoljebaserade, och säljs exklusivt via deras egen webbshop - dermosil.se

I samarbete med Dermosil kommer vi idag ge dig 3 tips på hur du kan boosta dig själv lite extra inför din stora dag, och exempel på hur du kan tänka inom styling.

1. Ansiktsmasker

Det är ingen hemlighet att ansiktsmasker är bra för huden, och nu för tiden finns det ju så otroligt många varianter på dem! Ansiktsmasker är det ultimata sättet att börja boosta sin hud inför sin bröllopsdag. Hudvård är A och O för att huden och sminket ska må bra under en lång, intensiv dag. Ordna en mysig eftermiddag med dina brudtärnor, lägg ansiktsmasker och njut av en eftermiddag tillsammans. Att ta en paus från den hektiska sista tiden före bröllopet gör gott för både kropp och själ!

bröllopsblogg+skönhet+tips+bröllopsdag

2. Glöm inte att återfukta

När huden blir blöt blir den även torr, så glöm inte att återfukta med en ansiktskräm som gör gott. Idag finns det en massa olika typer av produkter som passar för olika hudtyper. Att hitta rätt produkt kan göra mycket gott för din hy! På Dermosils hemsida finns en hudvårdsguide som hjälper dig lära känna din egen hy lite bättre!

3. låt färgpaletten vara en röd tråd när du väljer smink

Det är så snyggt med bröllop som verkligen har en röd tråd när det kommer till kulörer, även när det kommer till skönhet och styling. Ofta är det små, enkla detaljer som gör helheten. Testa till exempel att matcha nagellacket med skorna, eller läppstiftet med blomsterkransen. Försök alltid att zooma ut från en detalj för att kunna sätta den i perspektiv till allt annat. Känns det inte bra tillsammans kanske det går att skruva på något för att få till det? Eller finns det en annan färg att välja, för att allt ska passa ihop?

bröllopsblogg+skönhetstips+bröllopsdag