Inspirationsfotografering I Skogsmiljö Med Färgsprakande Detaljer

Workshop-konceptet är en helt fantastisk idé. Inte bara för att det är en chans till att lära sig nya saker och utvecklas inom sitt område - vare sig det är fotografering, filmfotografering eller att designa trycksaker efter en speciell stil. Det är även en sådan underbar känsla att få skapa något alldeles speciellt tillsammans med andra som rör sig inom samma bransch. Bröllopsworkshops är en härlig miljö, alla som medverkar har på sitt sätt sin kärlek till bröllopsvärlden. Samtliga är där för att dela sin passion tillsammans med likasinnade. Och när alla sätter sin passion till - då blir det oftast väldigt, väldigt bra. Vi på Sisters in Law har själva medverkat och anordnat workshops, och känslan som infinner sig är alltid den samma: en otrolig, oövervinnerlig känsla av inspiration och glädje.

Av de anledningarna är det därför så kul att se resultaten av andras workshops - det blir liksom sällan annat än fantastiskt. En annan sak som vi gillar med stylade fotograferingar är att alla vågar ta ut svängarna ännu lite mer. När det gäller ett bröllop är det alltid brudparet som har sista ordet, såklart, och det är förståeligt att inte vilja gå bananas till fullo för en dag man ska minnas resten av sitt liv. Den spärren släpper när det gäller inspirationsfotograferingar, vilket är skönheten med just en workshop!

Dagens bilder är från fotograferna Maria Broström och Michaela Zabel, från en workshop i de svenska skogarna. Vi kan inte exakt sätta finget på varför den här workshopen tilltalar oss så mycket som den gör. Men kombinationen av vår vackra natur med klara, starka färger talar verkligen till oss.

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Kristallkronan i växthuset i kombo med de udda trästolarna - vilken känsla!

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Kontrasterna i porträttfotografierna prickar mitt i! En mörk tvådelad outfit mycket tyll tillsammans med en enklare vit klänning som är vackert dekorerade med blomster, bara det, så stiligt. Men så har de även lagt till ett färgelement av sprakande kulörer, och det tar stilarna till nästa nivå!

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Sådan inspiration den här workshopen har gett oss, det är ju helt underbart! Vad tycker ni om den här fotograferingen?

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotografer: Maria Broström och Michaela Zabel
Florist: Emelie Ahlnér
Trycksaker: Elin’s Art Studio
Klänningar: 1885.se
Hår: Stina Lindblad
Smink: Matilda Berthu