Anlita En Bröllopsfotograf - Värt Varenda Krona

Under den här veckan har vi på Sisters in Law befunnit oss på Way up North i Cannes - en konferens för bröllopsfotografer. Ca 250 bröllopsfotografer från hela världen samlades, och delade med sig av sin kunskap och tankar inom bröllopsfotografi. Det har varit många inspirerande dagar och vi har fått chansen att träffa flera riktigt skickliga fotografer under resan.

Vi har skrivit det förut, men skriver det igen. Prioritera en bröllopsfotograf till ert bröllop! Efter all planering ni gör, alla de pengar ni lägger på bröllopet, alla de känslor och ögonblick som ni och era gäster får ta del av under dagen, så känns det självklart att allt ska dokumenteras av ett proffs! På så sätt får ni förstaklassiga bilder som varar för evigt och det är värt varenda krona.

Många av er hittar era bröllopsfotografer via oss på Sisters in Law, vilket vi tycker är fantastiskt roligt! De fotografer som finns i vårt arkiv med bröllopstjänster skiljer sig i stil och bildspråk, men har en sak gemensamt; De brinner för vad de gör och ger 100% för att fånga er dag precis så som den var. Fylld av kärlek, glädje och vänskap.

Låt inte en fotografs bostadsort avgöra om hon eller han är någon ni bokar till er dag. Visst finns det fördelar med att hitta en lokal fotograf som känner till omgivningen, men det viktigaste bör ändå vara att ni får en fin kontakt med er fotograf och att stilen och bildspråket är i er smak.

Några av våra skickliga fotografer som finns i arkivet lyfter vi nedan, men ni hittar ännu fler du här.


Martin Kiessling - Dokumentär bröllopsfotograf i Stockholm

Martin tar sig an alla bröllop med en ambition om att skapa bilder som får dig att stanna upp ditt scrollande, reflektera och för en sekund glömma bort vart du befinner dig. Bilder som bygger en historia med ögonblick, känslor och ljus som huvudingredienser. En historia som tränger sig in på djupet och är lika hänförande idag som om 20 år. Martins kunder beskriver honom som nyfiken, närvarande och avslappnad. Hans passion för fotografering överträffas endast av hans intresse för människor och livet. Han har sin bas på Hornstull i Stockholm men reser gärna till destinationen för ert bröllop.


Matilda Audas Björkholm - Bröllopsfotograf i Umeå

Matilda är baserad i Umeå och tilltalas av det icke-uppställda och naturliga, och att fånga ett ögonblick i nuet. Det som andas känsla och stämning snarare än perfektion. Besök Matildas hemsida för att få mer information och för att se fler bilder


JANA JULIAN PHOTOGRAPHY - Bröllopsfotograf i Gränna

Jana drivs av att förmedla och fånga känsla på bild. Hennes romantiska och intuitiva natur, gör henne till en passionerad bröllopsfotograf. 
Spana in Janas hemsida för mer inspiration och information.


ULRIKA NORMAN - Bröllopsfotograf i Stockholm och på Gotland

Ulrika älskar bröllop. Allt från glädjetårarna hos närmsta familjen under vigseln till de galna fuldanserna efter vickningen. Barnen som klättrar runt i kyrkan och farmor och mormor som försöker skruva in hörapparaten på teleslingan. De enkla bröllopen där det bara är ni och två vittnen och supersizebröllopen där din fasters kompis katt är bjuden.

Hon gråter när brudens far håller tal, skrattar när brudgummens vänner skämmer ut honom med filmen från svensexan och dansar med fyraåringen som absolut inte ska sova än. Hon hjälper till att fästa corsager, trasslar ut knutar på halsband, syr ihop spruckna sömmar, bistår med näsdukar och håller koll på handväskor och ringaskar. Framför allt så fångar hon alla ögonblick däremellan. De som kommer hjälpa er att minnas dagen precis så perfekt som den var.

Hon är gotlänningen som inte kan ett ord gotländska, kattmänniska till tårna och romantiker ut i fingerspetsarna. Är hon er bröllopsfotograf?


ANETTE BRUZAN - Bröllopsfotograf i Stockholm

Någon av det hon älskar allra mest med bröllop är människorna, möten, stämningen, skratt och tårar. En bröllopsdag är full av vackra ögonblick. Anette älskar skog och mark och naturliga bilder i fint ljus. Hon tror också det är viktigt att ha en bröllopsfotograf som man känner att man klickar med. Det är då hon kan fånga den där genuina känslan som hon vill åt. Anette hjälper er gärna att planera ert bröllop så att dagen inte förstörs av stress utan att ni istället hinner njuta av varandra, dagen och även har det kul på fotograferingen!

Hon känner att hon har utan tvekan världens bästa jobb som varje år får ta del av alla nya möten och alla fantastiska bröllop. Anette reser ofta och gärna – både i Sverige och utomlands. Inget bröllop är för stort eller för litet.