Underbart Färgglatt Bröllop Med Trädgårdsvigsel

Southern chic är nyckelorden i dagens inlägg. För er som själva vill ha ett bröllop med mycket färg utan att det tar över, så tror vi att ni kan hitta ett och annat guldkorn i dessa bilder, som är tagna av den Texasbaserade bröllopsfotografen Nikk Nguyen Photo. Vi är speciellt förtjusta i just färgpaletten som innehåller mycket av årets färg - korall. En kulör som enkelt ger väldigt mycket liv till vilken miljö som helst!

Paret träffades när de båda bodde i England, där Luke kommer från. Till en början var deras förhållande långt från stadigt. Hade det inte varit för en ovanlig taxiresa och en taxiförares vänliga och kloka råd hade det kanske slutat annorlunda för Emma och Luke. Lyckligtvis var så inte fallet och idag får vi istället ta del av deras söderinspirerade bröllop. Emma, som är uppvuxen i Austin, ville gifta sig i sin hemstad och det gick Luke med på. Tillsammans med släkt och vänner från hela världen firade de tillsammans ett härligt bröllop med middag på veranda på en mysig restaurang i Austin.

bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg

Wow, vilken vacker håruppsättning! Det här med håruppsättningar kan vara en djungel att leta sig igenom, det finns en hel värld av olika stilar. För er läsare som missat, eller som är nya till Sisters in Law, sammanställde vi ett inlägg lagom till nyår med 35 frisyrer att inspireras av till bröllopet. Det finns att hitta här!

bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
Donaldson_Hanrahan_NikkNguyenPhoto_EmmaLukeWedding2000wide1510_big.jpg

Så härligt med en middag på verandan av restaurangen!

bröllop+boho+blogg
Donaldson_Hanrahan_NikkNguyenPhoto_EmmaLukeWedding2000wide1517_big.jpg
bröllop+boho+blogg

Photo booths är alltid uppskattat på bröllop - både för gäster, och för brudparen själva! Nu för tiden är utbudet ganska stort, så det kan absolut vara värt att kika runt! För en budgetvariant kan vi föreslå att sätta ihop en fin bakgrund, ställa fram engångskameror eller polaroidkameror och låta gästerna få ta bilder på varandra!

bröllop+boho+blogg
bröllop+boho+blogg
boho bröllop

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Makeup-artist:Laura Martinez Makeup Artist
Hårstylist: Hair by Kelsie
Tårta: Round Rock Donuts
Lokal: Jacoby's
Photo booth: Vannagram & Co
Detaljer: Something Kinda Cute
Florist: Pollen Floral Art
Kostym: Capra & Cavelli
Brudklänning: Made With Love Bridal
Smycken: Honey Jewelry Co