Intimt Elopement I Bohemisk Stil: Krissy + Danny

Ni läsare som gillar bohemiska bröllop, det här är en bildserie för er. Vi ska få följa med på bröllopet mellan Krissy och Danny som gifte sig i Florida den 5 september 2021. De ville ha ett intimt elopement utan gäster för att riktigt kunna njuta av dagen, så de planerade en stillsam, bohemisk dag med mycket blommor och grönska. För att fånga sitt bröllop på bild hade de fotografen Shelbi Ann Imagery, vars bilder vi ska få kika på här nedan.

Det är inte svårt att lista ut att temat för parets elopement är blommor. Blomsterprint och växtligheter finns överallt i det här bröllopet. Det bohemiska temat tillsammans med alla blommor och träd är underbart.

Förutom en magisk blomsterbukett har bruden även valt att använda blommor i sitt hårband och örhängen. Nätta men detaljerade smycken med bohemisk stil binder ihop looken på ett snyggt sätt. Brudgummen valde i sin tur att bära en färgglad skjorta med blomsterprint, tillsammans med ett par svarta jeans och sneakers. Nära kragen fäste han en bröstbukett med ett axplock av de växter som ni ser i brudens bukett.

Vigseln valde de att ha i en öppen del av parken med ett träd som en mäktig vigselbåge i bakgrunden. Det är en kreativ lösning som vi sett i fler bröllop som publicerats här på Sisters in Law. Det är inte alla brudpar vill ha en vigselbåge som vi är vana att se dem, men för inramningens skull kan man ha något som markerar vigselplatsen. Ett träd, en husvägg, en blomsterrabatt eller en glänta i skogen är exempel på “vigselbågar” man inte behöver styla eller ställa dit. Vi kan se exempel på liknande vigselplatser i ett elegant trädgårdsbröllop mellan Julia och Brendan, samt i det intima skogsbröllopet mellan Carrie och Jeff.

Fotograf: Shelbi Ann Imagery
Makeup artist: Emily Van Scoy & Co.
Vigselförrättare: Goddess Wedding Ceremonies
Bröllopskoordinator: Simply Eloped
Plats: Washington Oaks Gardens State Park