Porträttfotografering I En Dramatisk Och Romantisk Stil

Det finns alltid en anledning att slå till med en parfotografering, och det verkar vara fler och fler som är villiga att hålla med. Att göra en parfotografering tycker de flesta är kul, troligtvis mycket roligare än vad många tror. För någon som aldrig varit med på en fotografering förut så kan det kännas lite läskigt och nervöst, vi har hört att det känns lite obekvämt att stå framför en kamera och posera. Vi vill verkligen uppmuntra till att göra en fotografering, om det är så att ni vill det - vare sig det kan vara en parfotografering eller boudoirtema eller brudfotografering. Nästan alla ser tillbaka på sin fotografering som ett härligt minne, och med fotona i handen är de så nöjda. En fotograf som kan sin sak har sina knep för att få sin modell att slappna av, och de är experter på att hjälpa dig se bra ut på bild. Om du är nervös - säg det till de som medverkar på fotograferingen! Ofta hjälper en sådan liten sak väldigt mycket. Så avstå inte en fotografering på grund av rädsla, det kommer gå galant och du kommer vara så stolt när du väl gjort den!

Några som verkligen fått smak för det här med parfotograferingar är Chastily och Justin. De ville fira sin treåriga bröllopsdag med just en porträttfotografering. När de gifte sig så hade de ett magnifikt bröllop med Gatsby-tema. Nu ville de tona ned det lite och hålla looken moody och romantiskt, med inspiration från Jane Eyre. Det blev väldigt smakfullt med en mystisk känsla tillsammans med kärlek och ett härligt ljus, fångat av Trinity Photography.

förlovning+bröllopsblogg
förlovning+bröllopsblogg
förlovning+bröllopsblogg
förlovning+bröllopsblogg
förlovning+bröllopsblogg

För att knyta av till sin inspiration valde Chastity att klä sig i en mörkgrön klänning med mycket tyg, lockat hår och ett vackert hårsmycke utformat som en lövkvist i guld. Så snyggt!

förlovning+bröllopsblogg
förlovning+bröllopsblogg
förlovning+bröllopsblogg
förlovning+bröllopsblogg
förlovning+bröllopsblogg