Romantiskt Stylad Fotografering I Rosa Och Korall

Hur skulle ni designa ert drömbröllop? Skulle det vara stort och maffigt eller litet och intimt? Vilken färgpalett skulle ni använda er av? Ett drömbröllop ser olika ut för alla, eftersom vi alla vill olika. Vi människor pratar ofta om drömbröllop som stora sagobröllop i slott, men det stämmer ju inte för alla. Det finns par som precis lika gärna vill ha ett litet bröllop där bara de absolut närmsta får närvara. Dagens kreatörer, med JoPhoto som fotograf, har satt ihop en inspirationsfotografering som speglar en version av ett drömbröllop. Det är drömmen av grönskande trädgårdsbröllop i toner av korall och rosa. De valde att lyfta den lantliga stilen och få till en romantisk känsla i den här stylade fotografering. Så vackert det blev! Vi är så förtjusta i huset utan väggar som de inrett med vita stolar, färgrika buketter och en annorlunda vigselbåge.

bröllop+inspiration+vår

För att verkligen sätta ton på er vigsel - ge vigselbågen lite extra tanke. Här är en bra möjlighet att ge kreativiteten större rum, och att verkligen få till den där helheten i miljön. Det finns så många olika sätt att tillverka en vigselbåge på, precis som med resten av bröllopet så finns det inga regler att följa förutom dem ni själva sätter!

bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår

Inom trycksaker och design är vattenfärg en stor trend som har funnits ett bra tag nu. Troligtvis för att det blir ett sådant naturligt resultat även då det görs digitalt, men även för att det är en bra textur som sömlöst blandar flera olika färger med varandra. Här nedan ser vi att kreatörerna blandat hela färgpaletten av rosa, orange och lagt en enkel men vacker bakgrund på trycksakerna.

bröllop+inspiration+vår

Söker du inspiration till trycksaker? Spana in Tryckstudion som har mängder med designer för Save the Date, inbjudningskort, bordplacering och annat till ert bröllop!

bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår

Brudklänningen, skapad av Lillian Ruth Bride, utstrålar romantik och femininitet. Den är underbar med all den ljusa broderingen som utsmyckar toppen, puffärmarna och delar av kjolen som i sig tillför en sådan söt touch till kreationen.

bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår
bröllop+inspiration+vår

Fotograf: JoPhoto
Bröllopkoordinator: Custom Love Gifts, The Bride Link
Tårta: The Bee's Knees Bakery and More
Florist: Melissa Timm Designs
Makeup-artist: Southern Sirens
Hårstylist: Southern Sirens
Möbler: Campbell Tent & Party Rentals