Parfotografering Vid Seattles Vackra Kust

När det kommer till bröllop är en stor del av planeringen förmågan att kunna kompromissa. Ni är två stycken som inte alltid kommer att vilja samma sak, eller så är ni det men era gemensamma önskemål får ge vika för budget eller andra förhinder. Ibland kan det vara så att två ting inte går tillsammans, och då får man helt enkelt gå vidare med det man gillar bäst. Så var det för brudparet Jessica och Glen när de planerade inför sitt bröllop. De bestämde sig för att ha sitt bröllop i Scottsdale, Arizona, där de bor. Men med kärleken för Seattle, där Jessica bott i nästan hela sitt vuxna liv, fanns det alltid en liten del i henne som verkligen ville ha bröllopsbilder i den fantastiska nordnaturen.

Den norra kusten av Stilla Havet är känt för att ha en väldigt moody look över sig, och är inte sällan utsmyckad med en hel del dimma. Med sitt bröllop i en helt annan del av ett väldigt stort land hade hon dock inga större förhoppningar på att hennes vision skulle kunna bli sann. Men sen mötte de fotografen Traci Edwards, som fotograferade deras förlovninsgfotografering. Av en slump började de prata om just Seattle. Det visade sig att de alla tre skulle befinna sig inom samma område - vid samma tid. Inte många ord hann växlas innan en extra bröllopsfotografering var planerad. En bröllopsfotografering innan bröllopet och allt som Jessica fantiserat om skulle få komma till liv.

bröllop+porträtt+blogg

De tre möttes vid parets hyrda boende, och sedan fick Jessica berätta allt om hur hon ville ha sitt Seattle-porträtt.

bröllop+porträtt+blogg
bröllop+porträtt+blogg
bröllop+porträtt+blogg
bröllop+porträtt+blogg
bröllop+porträtt+blogg
bröllop+porträtt+blogg

Vilken underbar idé av dessa två och vilken tur att det blev av! Vi tvivlar på att Jessica och Glen är det enda paret med hjärtat i olika städer, och även då det kanske inte går att gifta sig på flera ställen så går det alltid att utveckla bröllopet till något mer än bara en dag. Det kan vara allt från förlovningsfotograferingar, till bröllopsbilder före bröllopet, bilder från smekmånaden eller porträtt för att fira årsdagen. Och precis som att det går att ha en otraditionell klänning på ett bröllop så är det självklart att det går att ha en traditionsenlig brudklänning på andra dagar än just bröllopsdagen. Släpp fantasin fri!

bröllop+porträtt+blogg

Söker ni en bröllopsfotograf till ert bröllop eller precis som Jessica och Glen; en fotograf för porträtt utöver er bröllopsdag? Spana in dessa skickliga fotografer:

Bröllopsfotograf

Martin Kiessling

Bröllopsfotograf

loke.jpg

Loke Roos

Bröllopsfotograf

linnea.jpg

Linnéa Waldetoft

Bröllopsfotograf

bröllop+porträtt+blogg