Förlovningsfotografering I Spaniens Vackra Öknen

Det nyförlovade paret Mylène och Jon är hemmastadda i Paris, men ville göra något annat än den klassiska bilden framför Eiffeltornet för sin förlovningsfotografering. Tanken bakom fotograferingen var att bilderna skulle användas för att låta deras nära och kära veta att det planerades för bröllop. Ett sätt att berätta för världen att de var förlovade, med andra ord.

Med världen som lekplats, valde de att förflytta sig från Paris och blicka söderut när Spanien kom på tal. En tur till Spanien fick det bli! Tillsammans med den franska bröllopsfotografen Pierre Atelier började de leta efter platser där en förlovningsfotografering kunde äga rum, och kom ganska snabbt överens om att det spanska landskapet vore perfekt. En klar oktoberdag gav de sig iväg på en fem timmar lång resa med öknen som slutdestination. 

Resultatet blev en alldeles fantastisk serie bilder, det ser så underbart ut! Naturen är en skön blandning av växtlighet, berg och torrmark som ger djup till fotografierna. För ett land som i flesta fall porträtteras med långa sandstränder är det svårt att tänka sig att Spanien har den här vackra naturen, också! Pierre Atelier har gjort ett strålande jobb med att fånga paret i en avslappnad stil och visst ser de så härligt kära ut?! Vi älskar bilder som dessa, när fotot verkligen tas i vad som då var “nuet” och inte är konstlad framtaget. Underbart att se!

bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering

Mylènes kjol är en sak som fångar våra blickar. Den smälter så fint in i miljön, samtidigt som den starka orangea färgen sticker ut. 

bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering

Pierre berättar att trots Spaniens varma klimat, så blev otroligt kallt när solen försvann. Det är med andra ord en bra idé att ha med sig något extra att ha på sig, om det skulle vara så att ni vill göra en liknande fotografering i liknande klimat. Vi kan rekommendera att ta med en filt, för titta så söt bild som får avsluta dagens inlägg! 

bröllopsblogg+förlovningsfotografering

Fotograf: Pierre Atelier