Industriell Bröllopsinspiration Med Vårig Färgpalett

Våren är på g, med sina inbjudande toner och varmare väder. Äntligen! Snart knoppar träden för fullt, och i takt med att snön töar bort kommer alla härliga vårbröllop fram. I bröllopsväg brukar detta innebära ljusare färgpaletter. Nu när Sverige börjar få tillbaka lite mer dagsljus och sol så kommer de första blommorna fram i dikeskanten, världen går från grå och vit till hela regnbågens färger. Det är inte konstigt att vi vill implementera det i våra bröllop, naturen är en stor influens i hur vi människor tänker och känner.

En stil som snabbt etablerat sig i bröllopsvärlden, och som fortsätter att växa, är industribröllop. Vi kan inte annat än att förstå varför. Dagens stylade fotografering, med Morgan Caddell Photography bakom kameran, är en ypperlig inspirationskälla när det kommer till just industriella bröllop, dessutom med en färgpalett som skriker vårkänslor.

Vi har verkligen saknat alla dessa vårbröllop, fullproppade med sprakande färg. Så underbart att vårmånaderna är här igen. Håller du med?

bröllop+industriellt+boho+trycksaker

En tvådelad klädsel på bröllopet är ett bra alternativ att ha i åtanke. Vill man inte skräddarsy en klänning kan det ibland vara lättare att hitta två delar med bättre passform än vad en klänning har. Eller så kan det vara så att man gillar överdelen på en klänning, men inte underdelen. Då är det ju supersmidigt att bara kunna byta ut kjolen, eller hur?

Söker du en tyllkjol till ditt bröllop kan du spana in vårt egna märke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law, där du utöver den klassiskt vackra vita kjolen även hittar tyllkjolar i färger som rosa, blått, champagne och svart.

bröllop+industriellt+boho
bröllop+industriellt+boho

En sann vårbukett, fylld av härliga färger och blomster av olika slag!

bröllop+industriellt+boho
bröllop+industriellt+boho
bröllop+industriellt+boho
bröllop+industriellt+boho+brudklänning
bröllop+industriellt+boho+bukett
bröllop+industriellt+boho+vigsel
bröllop+industriellt+boho+dukning
bröllop+industriellt+boho

Kombinationen av industriellt tegel och mjuk grönska är slående. Resultatet av att blanda det avskalade, stilrena med färgglada blommor som tillför liv - det är nåt speciellt med det!

MorganCaddellPhotography_StyledShoot159_big.jpg
bröllop+industriellt+boho

Färgpaletten som valts återspeglas väldigt bra i dukningen: En bas av trä där ljusa toner av rosa, gul och petroleum får stå ut. Kopparglasen är en snygg touch som går riktigt bra ihop med den blå petroleumfärgen på bland annat ljusen!

bröllop+industriellt+boho+tårta
bröllop+industriellt+boho+tårta
bröllop+industriellt+boho
bröllop+industriellt+boho
bröllop+industriellt+boho

Fotograf: Morgan Caddell Photography
Bakelser: Love Cake
Dekoration: Cottage Luxe, Greenhouse Picker Sisters
Trycksaker: Paper Buzz
Smycken: Diamonds Direct
Klänning: Traditions by Anna Bridal Boutique
DJ: McSound Productions
Möbler: CE Rental

Vigselförrättare: Ceremonies by Katherine
Makeup-artist: Made Beautiful by Roya
Catering: Donovan's Dish
Florist: Wild Flora Farm
Bröllopskoordinator: Harmony Weddings and Events
Lokal: Forest Hall at Chatham Mills + Greenhouse Picker Sisters