Kreativt Skogselopement Med DIY-detaljer

Do It Yourself. Ett koncept som inom bröllopsvärlden är otroligt populärt. Nu för tiden går allt att göra själv - vigselbågar, trycksaker, bordsdekorationer, brudbuketter och smycken. Här är det bara viljan som styr - och, ibland, kanske även tålamodet. Och det är lite tack vare att vi på senare tid vidgat vyerna över hur ett bröllop ska vara, som vi tar hjälp av DIY-konceptet mer och mer. Tanken att ett bröllop ska vara personligt, istället för one size fits all, ger oss lite mer spelrum för att skapa egna dekorationer efter den stil som vi själva gillar. Som en bonus har det även visat sig vara en budgetvänlig väg att gå eftersom man, som namnet avslöjar, gör det själv.

Det här tänket ville kreatörerna bakom dagens stylade elopement lyfta genom denna fotografering. De inspirerades av den bohemiska looken och naturens skönhet när de tillsammans bidrog till ett fantastiskt resultat. Fotografen Dan Bushkin berättar att en viktig del av den här fotograferingen var att visa alla delar som går att göra själva, och att det går att utveckla ett bröllop utan att behöva lägga ner en större summa pengar. Dessutom öppnar de som väljer DIY-detaljer till ditt bröllop upp helt nya dimensioner av att kunna skräddarsy sitt bröllop efter vilka de är som personer. Det blir alltid så härligt med personliga bröllop!

bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg

Vilket sätt att piffa upp stolarna på! De har använt sig av skogens resurser, närmare bestämt mossa, för att ge sittmöblerna en liten twist.

bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg

Att DIY:a sig fram genom sitt bröllop är inte bara ett bra sätt att spara in pengar på - det är även en chans att låta sig själv vara kreativ, och att spara in på andrahandsresurser som annars kanske skulle gått till spillo. Som den här vigselbågen, till exempel. Vad den än användes till innan, har den nu fått nytt liv och en upplyftning inför fotograferingen. I senaste numret av vårt bröllopsmagasin, Sisters in Law Magazine Issue 06, kan du se ytterligare ett kreativt sätt att markera vigselplatsen med. Du hittar det i kapitlet “Craving For Texas”.

bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg

Får man hugga in på detta mumsiga tårtbord, kanske? Här ser ni också hur man plockat inslag från naturen, så som kottar och ormbunkar för att dekorera.

bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg

Fotograf: Dan Bushkin Photography
Kalligrafi: Lovely Letter Collection
Florist: Cheeky Blooms
Möbler: I Do Rentals
Dekorationer: Fancy Lou Designs
Kläder: Grace Style & Bridal
Makeup-artist: Morgan K Beauty