Precis Så Vackert Som Du Är - Boudoirporträtt I Venedig

En boudoirfotografering är ett sätt att hylla sin unika kropp och personlighet och behöver inte nödvändigtvis vara en gåva till någon annan än sig själv. Många tänker säkert att en boudoirfotograferingen enbart handlar om extremt lättklädda bilder, men som vi alla vet så kan man få till minst lika sensuella bilder med kläderna på. Oavsett hur lättklädd eller påklädd man väljer att vara, så kan porträttbilder som dessa vara en fin gåva till sin partner eller enbar till sig själv.

Bilderna vi ser idag är från fotografen Sandra Jensen, som tar med oss till Venedig och visar lite olika alternativ till boudoirporträtt och samtidigt svarar på några frågor om just boudoirfotografering.

Boudoirfotografering bröllop Venedig
11_2019_Venedig_Tilde_20181108_.jpg

Vi frågade Sandra:
”Varför tycker du att man ska göra en boudoirfotografering?”

För mig är boudoirfotografering en hyllning till sig själv. Att jag är tillräcklig som jag är. Mitt hår, mina ögon, min hud, mina former. Jag är speciell och perfekt som jag är. Som fotograf är det det jag vill visa i bilderna. Jag fotar mest svartvita sensuella bilder på kvinnor i sina vackra underkläder inför bröllopsdagen, men även andra roliga idéer med en fin jumper, skjorta eller skoja med sin partners fotbollströja inför alla hjärtans dag, julklapp eller födelsedagspresent.

Boudoirfotografering bröllop Venedig
Boudoirfotografering bröllop venedig
Venedig

“Hur går det till att göra en fotografering? Finns det något du kan berätta som gör att en eventuellt blyg person kan ta mod sig till?”

Efter bokning så skickar jag all information som kan behövas för att känna sig trygg. Vi bollar också inspiration om man vill. Hur fotograferingen ska bli är helt upp till en själv. Vill man ha mer påklätt, roligt, i silke, eller spets. Alla fotograferingar är unika. Vi träffas sedan på ett hotellrum och gör själva fotograferingen. Efter kanske 2 veckor får man se sina bilder och väljer hur leveransen ska se ut.

Jag guidar under hela fotograferingen så man känner sig vacker och avslappnad. Jag vill få ut det vackra och sensuella och ber aldrig någon se sexig ut. En vanlig kommentar är att man ska gå ner i vikt först, men jag jobbar med ljus, vinklar, kläder och poser som passar. Det är mitt jobb, och jag uppmuntrar alla att njuta av sig själv precis som man är. Du är vacker!

05_2019_Venedig_Tilde_20181108_.jpg
Boudoirfotografering bröllop
Boudoirfotografering bröllop
Boudoirfotografering bröllop
boudoir

Fotograf: Sandra Jensen
Makeup + modell: Beauty by Tilde
SecretBox® by Brigitte Grenfeldt
Klädsel: Birger Jarls Under