Färgglad Bröllopsinspiration Inför Våren

Våren är på g! Med stora kliv närmar den sig med sin värme, sina solstrålar och ljusa eftermiddagar. Snart hör vi snön rinna undan längst trottoarkanterna och ser små, gröna skott växa fram på björkarnas grenar. Vårt land vaknar återigen till liv, efter ännu en lång dvala. Vi finner oss lite gladare - att bussen är tio minuter sen ger oss tio minuters extra livsnjutande, där vi sitter i den inglasade busskuren iklädda hastigt framgrävda vårjackor. Ju fler dagar som går, desto fler vårtecken. Först kommer snödropparna och vitsipporna, rätt vad det är så byter vi till sommartid.

Och så har vi ju alla dessa vårbröllop! Fyllda med färg, utomhus i ett Sverige som vilken sekund som helst slår ut i en explosion av grönska! Åh, det kryper i fingrarna på oss när vi tänker på alla underbara bröllop och elopements vi ska få dela med oss av under dessa kommande månader. Vi hoppas på att ni är precis lika peppade! För att kicka igång våren redan nu så har vi grävt i arkivet efter ett par favoriter från tidigare vårar, som en påminnelse av vad våren har att erbjuda. Och med det sagt så finns det väl bara en sak kvar att tillägga - Välkommen våren!

Lekfullt och färgglatt bröllop: Louise + Tobias

Ett aprilbröllop med mycket färg, form och glada miner. Förutom att det är en fin bröllopsberättelse så ger den härliga vårvibbar!

Fotograf:  Frkn Falkman

Fotograf: Frkn Falkman


VIntage pop

A pop of color är väl aldrig fel? Speciellt inte i kombination med en snygg vintage look.


Bröllopsdekoration i ljusa vårtoner

Ljusa, fräscha vårtoner i form av tårta och dekorationer. Och så en söt liten brudbukett. Så skön inspiration!


Inspirationsfotografering med vårkänsla i växthus

En fotografering som Sisters in Law styrde ihop tillsammans med duktiga kreatörer från Umeåområdet, och som passar fint nu när våren infinner sig!


Avslappnat bröllop i dramatiska toner: Caroline + Christian

En bröllopsberättelse vi gärna scrollar igenom fler gånger om!

Fotograf:  Linn Carlson

Fotograf: Linn Carlson


Avslappnat majbröllop: Danria + Daniel

Sist ut delar vi med oss av ett bröllop som nästan överraskar oss - vi har glömt att vårarna kunde ge oss sådant fint väder! Dessa bilder är ju så härliga.

Fotografer: Adam & Amir

Fotografer: Adam & Amir