Vackra Förlovningsringar från VANBRUUN

- I samarbete med VANBRUUN -


Våren är snart här och vi ser fram emot att få se en glimt av alla de vårbröllop som ni brudpar just nu planerar för fullt. Våren är en ypperlig tid för bröllop och det är också nu som vi människor börjar vakna till och bli lite extra lyckliga. Träden börjar knoppa, blommorna börjar titta upp och solen värmer mer än den har gjort på länge. Det är verkligen kärlekens årstid och det är inte konstigt att många förlovar sig just under vårkanten.

I alla de bröllopsberättelser vi har fått äran att publicera genom åren här på Sisters in Law, får vi dels läsa om hur det gick till när brudparen förlovade sig. Det finns hel del fantastiska frierier, det ena mer kreativt än det andra! Vissa slår på stort med flera överraskningsmoment under dagen, medan andra satsar på ett lite lugnare och intimt tillfälle hemma i soffan framför en bra film. Om du behöver inspiration till hur du kan ställa frågan till din partner kan du ta en titt under ”Bröllopsberättelser” i menyn. 

Förlovning

I Sverige har en enklare ring, antingen en slät ring i rött eller vitt guld eller en alliansring med vackra diamanter fått vara förlovningsringen. Men vi blir allt mer inspirerande av USA, där den större diamantringen är den som det frias med. Fler och fler väljer en solitärring som förlovningsring och väljer sedan den nättare varianten till vigseln. Som vanligt är det dock fritt fram att välja precis som man vill. Precis som vi alltid förespråkar här på Sisters in Law - det finns inga rätt eller fel när det gäller bröllop.

VANBRUUN är ett svensk smyckesföretag som säljer på nätet. Du kanske blir tveksam när det kommer till att handla en vigsel- eller förlovningsring på nätet, men VANBRUUN gör det enkelt för dig. Du kan till exempel beställa hem ett ringmåttband och om det trots det råkar bli fel erbjuder de storleksjustering gratis. Detta kan vara bra att veta om man vill överraska sin partner med en ring, men inte vet den exakta storleken på partnerns finger.

Vi har tagit en närmare titt på förlovningsringar från VANBRUUN och har valt ut några favoriter. Det som är lite extra kul är att de valt att döpa sina ringar till förnamn. Kanske friar din partner med en ring i just ditt namn, vore inte det fint?

Förlovningsring: Amanda

Förlovningsring: Amanda

Förlovningsring: Alexander

Förlovningsring: Alexander

Förlovningsring: Ebba

Förlovningsring: Ebba

Vackra förlovningsringar i vitt guld, både till honom och till henne. Nedan ser du även några varianter i rött guld.

Förlovninsgring: Linnea

Förlovninsgring: Linnea

Förlovningsringar: Jacob

Förlovningsringar: Jacob

Förlovningsring: Alexandra

Förlovningsring: Alexandra

Hittar du ingen ring du fastnar för i deras sortiment går det även utmärkt att specialdesign en ring. “Ingen design är för komplicerad för oss att göra”, skriver de. Så låt kreativiteten flöda!