Inspiration Till Höstbröllop i Naturen

När hösten med sina färgexplosioner väller in över vårt avlånga land försöker vi ta tillvara på dessa färggranna dagar innan vintern tar över. Dagens bilder är såna bilder som vi verkligen myser till, som förutom bröllopsinspiration innehåller den där härliga höstkänslan i naturen. Men för att gå in mer på just bröllopsinspirationen så är det här en stylad fotografering anordnad av fotografen Kajsa Stina Romin som tillsammans med väl utvalda samarbetspartners vill inspira till att välja september eller oktober som bröllopsmånad. Ta tillvara på de färger ni har runt om er, det faktum att fler leverantörer är lediga dessa månader och den mysfaktor som hösten ändå har.

Vi lämnar över ordet till Kajsa Stina som får berätta lite mer om tankarna bakom fotograferingen.

Höstbröllop+bröllop+blogg_2.jpg

Fotografen Kajsa Stina Romin berättar:

Jag älskar höstens färger (vem gör inte det?!) och ville göra en fotografering som inspirerar människor att kanske välja september eller oktober som månad för sin stora bröllopsdag. Mustiga toner och lite dovare bilder är min grej, och detta hittar man som allra bäst just under höstmånaderna. Hållbarhet, unikitet och kreativitet har varit ledord i planerandet av projektet - Jag har velat gå lite over the top för att visa att more också kan vara more, utan att det blir för mycket av det goda. Jag har också valt samarbetspartners med dessa idéer i tankarna och samlat ett fantastiskt team som bidragit med kreativitet, proffsighet och energi i projektet. Att välja modeller som är ett riktigt par (i giftastankar dessutom) som aldrig poserat framför kameran förut är en spännande utmaning och ett medvetet val då det ger bilderna autenticitet och extra liv. Med dessa bilder vill jag inspirera till att leva ut sina idéer kring bröllopet - och framför allt att leva ut sig själv. Det finns (nästan) inga regler kring hur ett bröllop ska vara eller se ut, det blir precis så magiskt som man gör det.

Tack för dessa ord Kajsa Stina. Vi på Sisters in Law håller givetvis med. Lev ut era idéer på bröllopet och låt dagen spegla er och exakt den magi ni vill skapa. Nu kikar vi vidare på bilderna!

Höstbröllop+bröllop+blogg_1.jpg

Brudbuketten är verkligen unik och floristen Sandra Lundqvist på Haninge blommor har blandad blomster och blad i olika former både från naturen och från blomsterbutiken. Just under hösten är det extra tacksamt att plocka bladverk från omgivningarna, om man vill få samma höstkänsla i brudbuketten som naturen för bröllopet.

brudklänning by malina bröllop
Tiara bröllop

Tiara på bröllop är inte lika vanligt att bära längre och de som finns ute i vanliga brudbutiker är sällan så inspirerande heller. Men tiaran på dessa bilder, från Halo Bridal by Viveka Gren, gör att vi blir lite sugna på att se mer tiaror framöver, eller vad tycker du? Det ser ju så mäktigt ut!

Den gröna kostymen är så snygg! Precis som att vi vill se mer färg på brudars brudklädsel, så vill vi se mer färg på brudgummens kostym. Våga färg ni också, killar!

grön kostym brudgum bröllop

Tack Kajsa Stina Romin och resten av teamet för den härliga inspirationen ni bjöd på idag. Helt underbart!

tiara bröllop hår

Fotograf: Kajsa Stina Romin
Styling + hår + makeup: Kajsa Stina Romin
Brudklänning: By Malina via Bröllopsbruket
Tiara: Halo Bridal by Viveka Gren
Florist: Sandra Lundqvist på Haninge blommor
Modeller: Lovisa och Max