Romantiskt bröllop i Provence med fantastisk solnedgång: Marion + Oliver

Det franska paret Marion och Oliver bor vanligtvis i Kina, men när det vankades bröllop bestämde de sig för att gifta sig i hemlandet Frankrike. Det blev en ljuvlig dag i den franska provinsen Provence - ett underbart område där naturen kantas av dramatiska berg, mysiga byar och vackra vingårdar. Paret valde att utgå från en naturfärgad färgpalett med diskreta färger så som ljusrosa, grönt, guld och vitt. Ett oerhört grant bröllop fotat av den franska fotografen Pierre Atelier, som vi gladeligen delar med oss av idag!

Vi är mycket förtjusta i detta bröllop, allt från vigsel till middagsdukningen till de underbara porträttfotona med en brinnande solnedgång som bakgrund. Som alltid är vi väldigt nyfikna på vad som är era favoritdelar av denna bildserie, berätta gärna för oss i en kommentar nedanför!

bröllop+brudgum+kostym
bröllop+kostym+brudgum
bröllop+detaljer+klädsel
bröllop+brudklänning

Fantastiskt fin spets i brudklänningen!

bröllop+brudklänning
bröllop+brudklänning+slöja

Själva vigseln hölls i en vacker stenkyrka med en moody känsla. Upplyst av endast dagsljuset och ljuslyktor längst väggar och gång bidrar det till en romantisk, rustik look som passar väldigt bra in med byggnaden. De små knippena av grönska på stolarnas ryggar bidrar med lite färg till den neutrala paletten.

bröllop+vigsel+lokal

I samma färger som de små blombuketterna inne i kyrkan, står en vacker båge i dörröppningen och hälsar alla välkomna. Stiligt!

bröllop+vigsel

Majoriteten av alla bröllopspar önskar nog sol på sin bröllopsdag, vilket absolut är förståeligt. Men! En molnig himmel är inte fy skam, det heller! Ofta kan solen få färgerna att se matta ut, så med lite moln på himlen blir färgerna klarare och ger fotona liv. Om det dessutom är så att ni har valt en moody touch på ert bröllop, så hjälper de mörka regnmolnen till att skapa precis den looken ni är ute efter.

bröllop+porträttfoto
bröllop+porträttfoto
bröllop+middag+dukning

I Provence anses olivträden vara heliga, och området är ofta förknippat med just olivträdet. Förutom att olivbladen för sig väldigt fina som bordsdekorationer, så är det också en koppling till just Provence. Att välja dekorationer med omtanke, att låta dem ha en mening, ger lite extra touch av personlighet till bröllopet.

bröllop+middag+dukning
bröllop+middag+dukning

Efter en dag av regn och mörka moln så valde solen att titta fram till slut. Det blev en väldigt fin solnedgång med otroliga porträttbilder!

bröllop+middag+dukning
bröllop+middag+dukning
bröllop+porträtt
bröllop+porträtt
bröllop+porträtt+brudklänning
bröllop+porträtt+brudklänning
bröllop+porträtt+brudklänning

Fotograf: Pierre Atelier