Vinterbröllop med detaljer i trä

Inspireras av detta bohemiska, stylade vinterbröllop med enkla detaljer. Vi gillar verkligen känslan av det basala - rejäla kängor, mössor och tjocka vantar. Vintern är ju en underbar säsong, som ännu inte är fullt så utnyttjad för bröllop som våra varmare säsonger. Men det kan vi ändra på!

Vi hoppas att bilderna, som är tagna av fotografen från Elements of Light Photography, ger er lite inspiration till just vinterbröllop. Kanske är ni i färd med att planera ett vinterbröllop inför nästa år? Fler vinterbröllop att inspireras av hittar ni här: Vinterbröllop.

vinterbröllop+boho
vinterbröllop+boho
vinterbröllop+boho
vinterbröllop+boho+brudklänning
vinterbröllop+boho
vinterbröllop+boho
vinterbröllop+boho
vinterbröllop+boho+brudbukett
vinterbröllop+boho

Simpliciteten i denna dukning är perfekt! Det är enhetligt, nyanser ur samma färgskala, noga utvalda detaljer och inget känns överflödigt. Tårtan är minimalistiskt stilren, och troligtvis lika god som den är snygg. Det är helt enkelt bra förutsättningar för en bra middag!

vinterbröllop+boho+dukning
vinterbröllop+boho+dukning
vinterbröllop+boho+dukning
vinterbröllop+boho+dukning
vinterbröllop+boho+tårta
vinterbröllop+boho

Fotograf: Elements of LIght Photography
Planering: Time Of Your Life Events
Florist: Budget Bouquet and More
Klänning: Eskay Bridal
Plats: Gallatin River Hideaway
Hår + Makeup: Red Leaf Henna + Beauty and the Belief
Catering: Just a taste
Smycken: Marina Kessler Jewelry