Förlovningsfotografering I Soluppgång En Vinterdag

Även då vintern ofta ses som kall, lång, mörk och till och med lite eländig så är den ju också väldigt vacker, mysig och förhoppningsvis fylld med vackra, soliga vinterdagar. Vintern är årstiden med underbara soluppgångar och krispig luft, mysiga utflykter och en termos fylld med varmt kaffe. Och just detta utgör ett sådant fint tillfälle för fotograferingar. Mary Slinger-Carreer från We Choose The Moon Photography har tagit dessa underbara förlovningsbilder och ville fånga det underbara ljus som uppenbarar sig när morgonen gryr en vinterdag. Vi förstår helt varför, dessa bilder är så fina!

bröllop+porträtt+vinter
bröllop+porträtt+vinter
bröllop+porträtt+vinter
bröllop+porträtt+vinter
bröllop+porträtt+vinter

Vi älskar när par satsar på kläder likt brudklädsel även till förlovningsfotograferingen. Varför endast få klä upp sig i en stor, vit kjol eller klänningen en gång när man kan göra det två?

bröllop+porträtt+vinter