Brudklädsel Utöver Det Vanliga

Inlägget innehåller annonslänkar


Kreativitet inom bröllop kan vi aldrig få nog av! Under åren som har gått har vi på Sisters in Law fått se många exempel på nytänk, både när det kommer till brudklänning, brudbukett, val av festlokal och mycket mer. Idag får vi se ännu mer kreativitet! Förutom att få se en vacker röd sammetskjol matchat med både en gul och en vit topp får vi även i slutet se en minst sagt kreativ brudkjol.

röd brudkjol vinterbrud
vinterbröllop

Att bära rött på sin bröllopsdag är inte något vi har sett så ofta. Men både till julbröllop och nu när alla hjärtans dag är runt knuten så tänker vi att det vore extra fint med en röd klänning till bröllop under dessa speciella dagar. Spana in några fina kreationer nedan.

Vinterbröllop skogsbröllop
Kreativ brudklädsel

Så härligt med en grankjol, vi älskar den! Vi har fortfarande några månader kvar för vinterbröllop här i norra Sverige, så har du inte hittat din brudkjol än så vet du vart du ska leta - i skogen.

kreativ brudkjol

Fotograf: LLC Heather Mayer Photographers
Planering + design: Mon-Fleur Design
Brudklädsel: French Knot Couture