Rustik Bröllopsinspiration I Mörka Toner

Dagens dramatiskt stylade fotografering är som taget ur en dröm - så vackert skapat! Med en färgpalett av rött, blått och guld i mörka toner får fotograferingen en dramatisk känsla som gifter sig fint med fotograferingens location: en underbar rustik lada, med stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus. Som om ett balrum hade flyttat in i en gammal träbyggnad. Det är just platsen som fått inspirera kreatörerna till detta inspirationsbröllop, som sedan fångades på bild av fotografen från C.Mae Design LLC. Den gamla byggnaden har ärvts i generationer, och allteftersom ägarna satt sin egen prägel på ladan, har detaljerna fått vara med att forma det som idag är denna rustika trädröm.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vanligtvis ser vi en neutral färg på läpparna när det kommer till bröllop. Här får vi istället se en väldigt mörk, djup vinröd färg och det är så snyggt! Det passar väldigt bra till bröllopet i helhet, och matchar de mörkare blommorna i buketten.

bröllopsblogg+inspiration
CMaeDesignLLC_TheLanding1841WeddingPhotographerCMaeDesign7374_big.jpg
bröllopsblogg+inspiration

Under en lång bröllopsdag börjar blommor förr eller senare att slokna. Är det något som du vill undvika, så kanske en liten corsage av sammet kan vara något? I issue 05 av Sisters in Law Magazine kan ni se en brudbukett helt gjord av tyg i bröllopet Arctic Wedding. Så coolt!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vi älskar allt med den här lokalen! Från det stora fönstret med färgat glas, till rymden i rummet och den vackra ljuskronan i taket. Allt detta ger ifrån sig så mycket karaktär!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vad tycker ni om den här fotograferingen? Har ni någon favoritdel? Glöm inte bort att berätta för oss i kommentarerna!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: C.Mae Design LLC
Bröllopskoordinator: Cake and Champagne Event Co
Bakelser: Gooseberries Market
Florist: Tattered Leaf Designs
Hårstylist: RAW Salon Spa, Olive Grace Collective
Klädsel: Burlington Menswear,
Klänning: Christy's Bon Bon Belle Bridal, Morilee by Madeline Gardner
Möbler: All Star Rentals
Lokal: The Landing 1841