Elegant Vinterbröllop Med Varma Toner

Inspirerat av vintern, men på ett helt annat sätt än de “typiska” vinterbröllopen, valde kreatörerna bakom denna stylade fotografering att låta grönskan få den stora uppmärksamheten. Det finns många blommor, buskar och bär som klarar av våra kalla vintrar. Den här fotograferingen, där fotografen från TEM Photography gjort ett ypperligt jobb bakom kameran, innehåller vackra inslag av olika växter som är vanliga för bröllop under det kallare halvåret. Teamet som satt ihop den här fotograferingen har lyckats superbt och slutresultatet blev ett fint stylat bröllop som vi hoppas att ni finner mycket inspiration och glädje i!

bröllop+elegant+bröllopsblogg
bröllop+elegant+bröllopsblogg

De gröna örhängena väver samman brudens look med färgtemat för lokalen, och framhäver hennes ansikte bland den guldiga bakgrunden. Så snygg detalj!

bröllop+elegant+bröllopsblogg
bröllop+elegant+bröllopsblogg

Just rosor är en blomma som ofta syns i vinterbuketter, för att de klarar av vinterkylan bättre. Andra växter som kan smycka en brudbukett, främst vid ett tidigt vinterbröllop, är till exempel lingonblad som finns att plocka i våra svenska skogar. Även granris är en vacker garnityr, som finns att hitta året runt.

bröllop+elegant+bröllopsblogg

Vinterbröllop kan ofta förknippas med de kallare färgskalorna, som blått och silver. Här ser vi istället kulörer som drar åt andra hållet, den varma och ljusare delen. I bilderna är det mycket fokus på ljusare nyanser av guld och grönt uppblandat med vitt. Vackert!

bröllop+elegant+bröllopsblogg
bröllop+elegant+bröllopsblogg
bröllop+elegant+bröllopsblogg

Hunden är människans bästa vän, det är något som ofta sägs. Och det är ju självklart att ens bästa vän ska stå med uppe vid altaret! Har ni några historier om hundar (eller andra djur!) som medverkat vid bröllop? Berätta gärna för oss i kommentarerna!

bröllop+elegant+bröllopsblogg

Den amerikanska delikatessen s’mores, som vanligtvis grillas över en eld, har en säker plats i matsäcken när det nalkas utflykter under vintern. Här har det gjort en lite elegantare skålvariant till dessert.

bröllop+elegant+bröllopsblogg
bröllop+elegant+bröllopsblogg
bröllop+elegant+bröllopsblogg
bröllop+elegant+bröllopsblogg
bröllop+elegant+bröllopsblogg

Tack till TEM Photography och resten av teamet som delat med sig av denna härliga inspiration idag!

Fotograf: TEM Photography
Trycksaker: Bloom Stationary Co.
Hårstylist: Hair by Mandy Marie
Kostym: Knight's Chamber Clothiers
Catering: Custom Catering by Short Stop
Makeup-artist: Anna Joy Makeup
Smycken: La Montagne Jewel Designs, Wedding Day Diamonds
Florist: Freeport Floral
Möbler: Geyer Rental
Bakelser: Little Red's Goody Basket
Kläder: Finley Florence Bridal Co.
Lokal: 912 Regency Plaza