Bevara brudbuketten i en oljemålning av Brandy Kraft

I samarbete med Brandy Kraft


På en bröllopsmässa hörde vi en gång att det finns tre faktiska saker, förutom minnet, som man tar med sig från sitt bröllop. Sin partner, sin ring och bröllopsfotografierna. Vi rynkade lite på näsan, för vi tycker att det finns så många fler sätt att bevara minnena på i fysiska ting, både för er som brudpar och för era gäster.

Ett exempel är frön och plantor som är en populär gåva att ge bort till sina gäster och som man även själv som brudpar kan så i sin trädgård och återkoppla det till sin bröllopsdag. Ett annat exempel är att sy om sin brudklädsel till något som kan användas i vardagen. Ett hårsmycke kan också lätt ramas in och sättas upp på väggen hemma. Det finns SÅ mycket sätt att ta med sig minnena från sin dag på andra sätt än ringen och fotografierna. Konstnären Brandy Kraft erbjuder ytterligare ett sätt att göra detta på.

Kraft_wedding bouquet hybrid flower .jpg

Brandy är från södra Florida men är numera bosatt i Stockholm där hon bedriver sin konstverksamhet. Brandy brinner för det vackra i naturen och ett sätt att kombinera sina intressen är att bevara naturen i sina målningar. Det är något som hon också hjälper brudpar att göra - bevara brudbuketten i en oljemålning.

Vi på Sisters in Law tycker att detta är ett otroligt fint och kreativt sätt att föreviga sin dag ytterligare. Längre ner kan ni se hur det går till när Brandy skapar en målning av en brudbukett.

Kraft Wedding series bouquet.jpeg

Så här går det till

  • Brandy tar emot buketten direkt efter ert bröllop, antingen genom att hämta upp det själv om bröllopet är i Stockholm eller genom att ordna med bud. Buketten kan då förvaras kallt för att den ska hålla.

  • När hon fått buketten tar hon isär blommorna för att montera ihop dem på nytt i ett vackert arrangemang som hon fotograferar. Som brudpar får ni se 2-3 olika förslag på arrangemang, innan Brandy börjar måla.

  • Beroende på hur stor målning ni önskar, tar det 3-4 veckor att få den levererad.

  • Som konstnär arbetar Brandy nära er som brudpar, för att ta reda på färgpaletten för bröllopet men också de färger ni har i ert hem, så att konsten passar in stilmässigt på väggarna.

Kraft Wedding hybrid process.jpeg
Fotografi av den nya kombinationen

Fotografi av den nya kombinationen

Brandys oljemålning av blommorna

Brandys oljemålning av blommorna

Vill ni anlita Brandy? Skriv till henne på me@brandykraft.com för att komma igång.

Priser

Liten: 24 x 30cm - 10.000SEK

Medium: 40 x 50cm - 20.000SEK

Stor: 70 x 100cm - 30.000SEK

Det går även utmärkt att få målningen i vilken storlek som helst.

Besök Brandy Krafts hemsida för ännu fler exempel på hennes konst. Det finns så mycket fint att inspireras av där!