Vackra bohemiska brudklänningar i spets

Det finns de som vill ha den traditionella klänningen på sitt bröllop, och så finns det de som vill ha allt annat än det traditionella. Men så finns det även de som ibland kan hamna mellan dessa två kategorier, de som vill ha en fot i varje box men som kanske inte riktigt vet hur de vill att klänningen ska se ut. Idag visar vi fyra snygga klänningar i bohemisk stil, fotat av Madly Studios, som vi tror kommer passa perfekt för de som vill åt både det traditionella och kontroversiella inom brudklädsel. Klänningarna är från Rue de Seine som vi nyligen visat andra klänningar från också. Se här: Bohemiska brudklänningar i spets från Rue de Seine.

Den första klänningen är täckt av vacker spets i blomstermönster! Med en snygg slits längst ena benet får den den moderna stilen bryta av det tidlösa i plagget, en detalj som på det senaste året verkligen fått den uppmärksamhet som den förtjänar. Om du inte kan få nog av snygga klänningar med slits föreslår vi att du kollar in det här inlägget! 

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

Denna bohemiska dröm är ett perfekt alternativ för dig som söker efter en lite mer avslappnad känsla på din klänning! En klänning som fungerar lika bra att klä upp med avancerade frisyrer och smycken, som att klä ner och hålla det lite mer avslappnat. 

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

Från avslappat till lite mer kaxigt, här är en klänning som verkligen utstrålar power! En snygg off shoulder-design med en lättsam urringning i ryggen och ett ljuvligt spetstyg som formar sig efter kroppen. 

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

Sist men inte minst får vi se en stilren och enkel klänning där detaljerna i ryggen får ta plats. Denna vackra design av diskret spets har en djup urringning i ryggen som kompletteras med en fin snörning vilket ger klänningen det där lilla extra. De tunna axelbanden får klänningen att se väldigt exklusiv ut, mycket snyggt! 

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop