Skylta med er kärlek

En kul detalj som vi ofta ser i de bröllopsberättelser vi har det stora nöjet av att få dela med oss av är de handskrivna skyltarna som ska guida gästerna rätt. Nyanlända bröllopsgäster kan faktiskt vara lite förvirrade ibland, men framför allt så är skyltar ännu ett utlopp för den fantastiska kreativitet som uppstår när det kommer till bröllop. Se några härliga exempel nedan.

Foto:   Loke Roos  

Foto:  Loke Roos 

Fotograf:  Therese Winberg  

Fotograf: Therese Winberg 

Foto:  Louise Johansson  
Foto:  Liron Erel

Foto: Liron Erel

Det finns så klart fler sätt att vara kreativ med skyltningen, inte bara på träplankor. Se till exempel detta gotländska bröllop med strandvigsel.

Foto:   Neas fotografi
Fotograf:  Therese Winberg  

Fotograf: Therese Winberg 

Hur planerar du att skylta på ditt bröllop? Under kategorin Bröllopsberättelser hittar du mängder av inspiration från brudpar som på ett eller annat sätt har varit kreativa på sin dag.Sisters in LawComment