Posts in Bröllopsberättelser
Augustibröllop med lokal och hållbar fokus: Sara + Christopher

Sara och Christopher gifte sig i Ås Trädgård i Östersund den 4 augusti 2018 och bjöd in till ett bröllop där mat och dryck stod i fokus. Med examen från Grythyttans restaurang- och hotellhögskola var matfokuset givet för brudparet. De satsade på lokala råvaror från gården där bröllopet hölls, men även från lokala hantverksmejeri och bageri. Även brudbuketten består av blommor från omgivningen vilket förstärkte den lantliga och naturliga känslan paret var ute efter.

Read More
Lantligt sommarbröllop på Österlen: Mathilda + Johnny

En augustidag 2018 sa Mathilda och Johnny ja till varandra i Östra Hoby Kyrka på Österlen i Skåne. Bröllopsfotografen Isabell N Wedin Turturduva, tillsammans med sin andre fotograf Nils Sjöholm, förevigade detta sommarbröllop som är fylld av färg och överraskningar.

Read More
Sommarbröllop med utomhusvigsel i regn: Maja + Erik

Maja och Erik gifte sig den 28 juli 2018 på Uddetorp Säteri i Borgstena utanför Borås. De beskriver själva sit sommarbröllop som kärleksfullt, glittrigt och med ett dramatiskt väder. Under själva vigsel både regnade och åskade det, men vädret påverkade inte varken hur lyckad dagen ändå skulle bli. Med bilder från Åsa Lännerström får vi nu ta del av Maja och Eriks dag.

Read More
Avslappnat bröllop i Tanzania: Linnea + Nestory

Den här bröllopsberättelsen tar oss till Tanzania där vi får ta del av Linnea och Nestorys dag. De gifte sig i juni 2018 och inspirerades mycket av det avslappnade och äkta i Tanzania, där hela atmosfären andas ett lugn, en glädje och en känsla av att allt löser sig. Bröllopsfotografen Stina Gränfors åkte med på resan och har förevigat Nestory och Linneas dag i de bilder ni nu ska få se.

Read More
Junibröllop i Dalarna i musikens tecken: Sara + Henric

I USA används ofta uttrycket “High School Sweethearts” när par som träffats i gymnasiet håller ihop och gifter sig flera år senare. Sara och Henric träffades ännu tidigare än så. Redan i årskurs fyra frågade Henric chansen på Sara under ett skoldisco. Hon sa ja, men det unga parets förhållande varade bara några veckor och det dröjde ändå tills gymnasiet innan deras vägar möttes igen.

Read More
Lyxigt och bohemiskt augustibröllop: Malin + Henrik

Malin och Henrik gifte sig den 18 augusti 2018 i Täby Kyrka och hade sin bröllopsfest i Såstaholm Herrgård. Brudparet beskriver själva sitt bröllop som lyxigt bohemiskt, med spets och blommor och en avslappnad stämning. Ida Björkman, som fotograferar under namnet Mrs Frankie, var med under augustidagen som vi nu får vara med och uppleva genom hennes bilder.

Read More
Bland klippor och äppellundar på Åland: Anna + Christoffer

Anna och Christoffer gifte sig den 25 augusti 2018 och anordnade sitt bröllop på vackra Åland, en plats med allt från klippor till grönskande äppellundar och frodig skog. Fotograferna Hasselströms var de som fångade Anna och Christoffers dag, som gick i färgtemat vitt och grönt, samt med känslan av rustik natur för att ta tillvara på den härliga ålandskänslan.

Read More