Bröllopsinspiration med pastelltema

I samarbete med Star of Sweden


För inte så länge sedan anordnade vi på Sisters in Law en stylad fotografering i Stockholm tillsammans med smyckesmärket Star of Sweden och creperievagnen M Creperie. En tyllkjol från vårt eget varumärke Ellen Marie Bridal var också med samt trycksaker från JJ Paperworks. Den röda tråden var pasteller i olika nyanser och så här blev resultatet.

Star of Sweden smycken brudtärnor
Tyllkjol bröllop

M Creperie med sina turkosa detaljer bidrog till en härlig inramning av fotograferingen. 

EM+Star+Creperie-22.jpg

Till bröllopet kan man boka M Creperie antingen till minglet eller varför inte vickningen senare på kvällen? Fler exempel på smaskig mat från dem hittar du bland annat här: Drömsk bröllopsinspiration med brudklänning från By Malina + sötaste food trucken.

Star of Sweden är ett smyckesmärke som växer snabbt just nu och vi förstår varför! I deras sortiment finns örhängen, armband och halsband och varje modell finns i tre olika färger, där varje färg symboliserar karaktäristiska drag. Smyckena kommer i askar med citat och ett designat gåvobrev till varje smycke. Så fint att ge till sina brudtärnor som present tycker vi!

EM+Star+Creperie-15.jpg
Smycken svensk design

Köper du smycken för 500kr från Star of Sweden just nu, får du även ett nummer av Sisters in Law Magazine på köpet. Bra va? 

Sisters in Law Magazine
Bröllopsinspiration
EM+Star+Creperie-39.jpg

Till ditt bröllop finns det många sätt att satsa på färg. Blommor är ett vanligt och givet val, men glöm inte bort detaljer så som trycksakerna! Spana in dessa färgglada korten från JJ Paperworks till exempel!

Och apropå färg! Våra tyllkjolar finns i fyra olika färger - vitt, puderrosa, champagne och svart och kostar 5900 kr. Lägg din beställning via hemsidan nedan eller skriv till kristina@sistersinlaw.se.

tyllkjol Ellen Marie Bridal

Fotograf: Zanna Metzer
Smycken: Star of Sweden
Tyllkjol: Ellen Marie Bridal
Top: Zara
Food truck: M Creperie
Trycksaker: JJ Paperworks
Modell: Sophie Zetterberg