Strandbröllop med koralltema i Santorini

Idag spanar vi in detta stylade bröllop och workshop som har ägt rum på vackra Santorini. Fantastiska kreatörer har gått ihop och skapat underbar inspiration till strandbröllop och vi älskar stenarna, snäckorna och de slitna trädetaljerna i kombination med de skira tyget på brudklänningen. Bakom kameran står den Stockholmsbaserade bröllopsfotografen Anette Bruzan, som tidigare delat med sig av ytterligare magiska bilder från Santorini, nämligen Minimalistisk bröllopsinspiration från Santorini.

Vi önskar alla en härlig fredag och helg med dessa ljuvliga bilder!

bröllopsfotograf

Spana in hur de spretiga blommorna och kvistarna som tillsammans skapar en både mjuk och hård känsla på samma gång i vigselbågen.

vigselbåge

Vi är också väldigt förtjusta i brudklänningen från Costarellos där man på ett sensuellt men smakfullt sätt ser benen igenom det lite skira tyget. 

brudklänning
dukning bröllop

Så snyggt också att använda färgade glas för att lyfta dukning ett snäpp. Och tallrikarna, så vackert och lekfullt med en annan form, här som en blomma.

dukning bröllop
6F6A9629.JPG
korall bröllop

Hur vackert är det inte med denna korall på en silverbricka ovan? Och den färgade stenen som är ett trendigt val av ring, och som vi hoppas på att få se mer exempel på framöver. Koraller och det turkosa färgtemat plockas även upp vackert i trycksakerna.

6F6A9740.JPG

Att skapa placeringskort med hjälp av snäckskal som nedan ger en härligt lyxig känsla samtidigt som det är väldigt DIY-vänligt.

May II-128.JPG

Tack Anette för att du delade med dig av dessa underbara bilder från Santorini! 

Fotograf: Anette Bruzan
Koordinator: The Secret Owl
Styling och design: Only for you events 
Blommor: Studio 7
Bord: Anthropology
Brudklänning: Costarellos
Smycken: Kousvelaris
Scenografi: Jim Grillas
Dukning: White Lilac
Möbler: Zazoo