Stämningsfullt och industriellt oktoberbröllop på franska landsbygden

Ett stämningsfullt och industriellt höstbröllop på franska landsbygden är aldrig fel. Bakom kameran står vår franske favoritfotograf Pierre Atelier som åter igen bjuder på en serie storslagna bilder. 

Paris wedding

Bruden Caroline berättar att Sébastien friade till henne i New York under en semester 2016. Han hade skrivit ett känslosamt brev som han lämnade över till henne följt av en ring. Att skriva ett romantiskt brev är ett fint tips till alla ni som är lite blyga inför ert frieri. Ibland kan det underlätta att få uttrycka sig i skrift .

Paris wedding

Caroline fortsätter att berätta om förberedelserna, vilket tog 10 månader att genomföra. Bröllopsplanering ska vara roligt och paret nöjd av varje stund, även om sista veckan innehåll några stunder av sista-minuten-panik. Som så många andra par, hade Caroline och Sébastien ingen tydlig idé för vad de ville ha för typ av bröllop i början. Det enda de visste var att de ville gifta sig under hösten. 

les-bonnes-joies15.jpg
les-bonnes-joies18.jpg
les-bonnes-joies20.jpg
les-bonnes-joies21.jpg
brudklänning
bröllop + first look
les-bonnes-joies36.jpg
les-bonnes-joies35.jpg
Pierre atelier
france wedding
les-bonnes-joies92.jpg
Wedding france
bröllop frankrike
les-bonnes-joies67.jpg
bröllop frankrike brudbukett
les-bonnes-joies166.jpg
les-bonnes-joies183.jpg

Efter att ha valt lokal, började ett tema växa fram. Det blev ett industriellt bröllop på landsbygden. De skapade det mesta av dekorationerna själva, bland annat trälådor, hemgjorda ljus som presenter till gästerna, blomsterdekorationer och vigselbåge. 

festlokal+frankrike+paris
les-bonnes-joies172.jpg
les-bonnes-joies187.jpg
les-bonnes-joies190.jpg
les-bonnes-joies230.jpg

Då paret inte har någon relation med kyrkan, valde de att anordna en icke kyrklig ceremoni. Med hjälp av sina närmaste vänner som höll i ceremonin blev det en stark och känslosam vigsel. 

les-bonnes-joies242.jpg
les-bonnes-joies244.jpg
les-bonnes-joies245.jpg
les-bonnes-joies249.jpg
les-bonnes-joies255.jpg
les-bonnes-joies265.jpg
les-bonnes-joies266.jpg
brudbukett + höstbröllop
les-bonnes-joies215.jpg