Dramatisk känsla på bröllopet med svart brudklänning

Är svarta det nya vita? Idag är inte det ovanligt att vi ser andra färger på brudklänningarna än vit, till exempel svart, även om den vita fortfarande dominerar runt om i världen. Men visste du att det på 1800-talet var den svarta brudklänningen som var standard? Den trenden är, med all rätt, påväg tillbaka och i den här stylade fotograferingen av Christine Bradshaw får vi se en alternativ styling som såklart inkluderar en svart brudklänning. Det är så kul att få se när den svarta färgen får tillbaka sitt förtroende av bröllopsvärlden! 

För dig som vill åt den där dramatiska känslan i din klädsel är svart en väldigt bra färg att överväga! Och för den som känner att svart lätt kan bli lite för mycket finns det ju alltid möjligheten att bara ha en del av din klänning svart - det är bara fantasin som sätter gränserna för hur din klänning ska se ut! Den kan till exempel vara tvådelad, och då blir det väldigt enkelt att ha två olika färger på plaggen. Ett alternativ kan vara att ha svart top och en färgglad kjol, precis som ni kan se i det här inlägget

Här får vi se en väldigt stilren och enkel klänning. Med djupa urringningar i toppen och en snygg slits nertill blir den, tillsammans med den svarta färgen, dramatisk och tidlös. I bloggens kategori Klädsel och styling kan du inspireras ännu mer inför valet av brudklädsel, det finns en hel del att välja mellan!   

bröllop+stylat+elopement+fotogafering
bröllop+stylat+elopement+fotogafering
bröllop+stylat+elopement+fotogafering
bröllop+stylat+elopement+fotogafering

Floristerna på Florally Ever After har verkligen gjort ett underbart jobb med denna brudbukett! Blommorna är en väldigt central del av själva bröllopsceremonin, men också inom dekorationer. I kategorin Blommor finns många fina buketter och DIY med blomster att spana in inför ert bröllop! 

bröllop+stylat+elopement+fotogafering
bröllop+stylat+elopement+fotogafering