Bröllopsinspiration du inte får missa

Här på Sisters in Law syns bröllop och stylade fotograferingar från kreatörer från olika hörn av världen. Kreatörer som är nytänkande och som brinner för det kreativa skapandet. Vi är så glada för att vi får vara med och dela med oss av dessa storslagna fotograferingar och här är några av dem som vi tycker att du absolut inte får missa!

Rustik bröllopsfotografering från Öland

Genom fotografen Angeliqa från Asora Photography får vi ta del av den här underbart fina fotograferingen från Öland. 

bröllop+öland+elopement (1).jpeg

Botanisk bröllopsinspiration i vintagestil

Med ett botaniskt tema har dessa inspirerande bilder en underbar vintagekänsla över sig, samtidigt som bröllopsinspirationen är i en modern stil

botanisk bröllopsinspiration

Nytänkande och normbrytande bröllop med Girl Power som tema

Bilderna är från de tre fotograferna Matilda SöderströmMalin Sydne och Jessica Lacina och tillsammans kompletterar de varandra med vinklar och bildspråk på ett harmoniserat vis. Tillsammans med övriga inblandade har dessa girl bosses fått fram känslan av Girl Power i bilderna, vilket vad temat för dagen. 

bröllop+brudklänning+brudtärnor

Kalifornien möter Italien i elegant bröllopsinspiration

Vi tar oss till Italien för att  njuta av bilder från den italienska fotografen Lilly Red. Med den mäktiga Comosjön i bakgrunden och de pastelliga akvarellväggarna inne i Villa Regina Teodolinda, ville teamet bakom bilderna skapa en känsla av "Kalifornien möter Italien".

bröllop+italien

Ett blommigt alternativ till den traditionella brudklänningen

I en vårträdgård påväg ut ur sin dvala lyser den här blommiga brudklänningen från The Veiled Beauty upp och ger liv till tillvaron. 

Bröllop+klänning+brudbukett.jpeg

Följ Sisters in Law på Bloglovin' för att inte missa några inlägg.


Sisters in LawComment