Tips på presenter till brudtärnorna

- Inlägget innehåller annonslänkar - 


Även om det absolut inte är ett måste att ge bort presenter till sina brudtärnor eller marskalkar, så är det många vill gärna vill skämma bort sina bästa vänner genom en gåva på bröllopsdagen. Men vad är en bra present att ge bort? Här kommer några tips på personliga presenter till brudtärnorna. Tips på presentera till marskalkarna kommer framöver.

Fotograf:  Therese Winberg

Fotograf: Therese Winberg

Först och främst vill vi tipsa om de här snygga boxarna från ThePersonalWeddingCo. Sätt namn och datum på boxarna och fyll dem med små gåvor!

brudtärnor + presentbox
il_570xN.1448393675_pr4o.jpg

Ett annat bra tips är smycken från Star of Sweden, där man kan beställa smycken i olika färger som var och en representerar karaktäristiska drag. Varje smycke levereras i en ask som ger en personlig beskrivning. 

Bröllop+smyken+brudtärnor
Carryyourself-pink-bracelet-600x598.jpg

När fötterna börjar kännas trötta efter dagen, kan det vara skönt med ett mjukare alternativ till dansskor. Dessa söta och vikbara ballerinaskorna som får plats i handväskan är därför en charmig gåva till brudtärnorna. Du hittar dem här: Cinderollies

Dessa söta doftkuddar som finns hos Ellos är en fin present som kan förvaras i garderoben, klädlådan eller som en fin detalj i hemmet. 

Se också dessa charmiga doftljus.

Spana in dessa ansiktsmaskerna från Ellos! Vi är otroligt förtjusta i de snygga förpackningarna visst förtjänar vännerna lite hemma-spa efter festligheterna?

Konfetti är alltid festligt! Om ni inte köper en konfettikanon till alla gäster (perfekt istället för att kasta ris när ni går ut ur kyrkan) så kan det vara kul att gå iväg en stund bara ni tjejer och fira er vänskap. Boom! Konfettikanoner hittar ni till exempel här på Lagerhaus: Konfettikanon.

Hoppas ni funnit stor inspiration i dessa presentförslag. Berätta gärna vad ni kommer att ge till era brudtärnor/marskalkar i en kommentar och hjälp oss inspirera andra!