Rustik och romantisk bröllopsinspiration från södra Italien

Dagens inspiration kommer från den vackra staden Matera i södra Italien, som är otroligt charmig med alla små gränder och trappor huller om buller mellan gatorna. Vi får ta del av en inspirationsfotografering med dova toner och fantastiska utsikter över staden som utstrålar den där dramatiskt romantiska känslan som bara förekommer i just Italien. 

Bröllop
Bröllop+Italien

Den enkla dukningen får en sådan fin samhörighet med platsen, samtidigt som bordsbuketterna och de blå dukarna skapar en väldigt härlig kontrast mot de gråa väggarna. En riktigt elegant detalj är de handmålade namnen på tallrikarna! 

Bröllop+Dukning
matera-lilly-red-creative-61.jpg
matera-lilly-red-creative-65-1050x700.jpg
Bröllop+Klädsel
brudbukett+bohemiskt+moody

Färgerna i buketten är så vackra, men blommor som är klassiska för regionen. 

Bröllop+Klädsel
Bröllop+Bukett
Bröllop+Brudklädsel

Fotograf: Lilly Red Creative
Florist: Chiara Sperti + Francesca Naif
Klänning: Silvia Lucarini
Hårsmycke: Guinevere Vines
Hårstylist: Massimo Ferraroni