Knyt ihop den röda tråden på ditt bröllop

I ett samarbete mellan det svenska tapetföretaget Rebel Walls och designstudion The Paper Story, kommer här en kreativ och pastellig inspiration till bröllop. Vad teamet vill visa på är hur ni kan knyta ihop ett tema med hjälp av design. Här gör dem det med hjälp av både mindre trycksaker och större tapeter som trycks i samma tema. Kaktusar har fått bli den röda tråden här, och färgerna går igen i detaljer som blommor, bakverk och till och med cykeln och pallarna. Det är fint att se hur allt harmoniserar utan att det blir för mycket, och det finns mycket inspiration att hämta i sättet Rebel Walls och The Paper Story har skapat sin bröllopsatmosfär.

rebel_wedding-1.jpg

Att använda sig av tapeter är ett enkelt sätt att sätta upp en kreativ backdrop på ert bröllop. Häng upp dem med hjälp av en häftpistol, eller fäst tapeten på gipsplattor som du enkelt kan förflytta.

rebel_wedding-4.jpg

Hur coola är inte kaktus-macaronsen?!

rebel_wedding-7.jpg
rebel_wedding-22.jpg
rebel_wedding-26.jpg

Sisters in Law fick vara med på ett hörn också i fotograferingen, med våra pastelliga omslag. Tredje numret släpps nu i maj och om du inte har hunnit köpa första och andra numret än, så hittar du dem i vår webbutik: Sisters in Law Shop.

Sisters in Law Wedding Magazine

Vill du se mer från denna fotografering samt lite behind the scenes-bilder? Spana då in en av Rebel Walls anslagstavlor på Pinterest: Rebel Wedding – Temporary Theme Walls.