Kostym till bröllopet som brud

- Inlägget innehåller annonslänkar -


Nu är det dags för bruden att Suit up! En vit kostym är tidlös och vi älskar tanken en kostymklädd brud på bröllopet. Minimalistiskt och fräscht med alla möjligheter till att gå all in på övrig detaljer, så som skor, smycken och håruppsättning. I ett samarbete mellan Admise Paris och Camille Marguet och med fantastiske Pierre Atelier bakom kameran, får vi nu se hur snyggt det är med just vit kostym. Lägg märke till de små spetsdetaljerna vid ärmarna som ger det där lilla extra.

vit kostym bröllop
vit kostym
Brudklädsel + kostym

Relaterade produkter:

Vit topp och byxa , By Malina
Vit kavaj , Stylein

Vit kavaj, Stylein

Kostym , By Malina

Kostym, By Malina


vit kostym bröllop fest
paris fashion
paris fashion

Fotograf: Pierre Atelier
Klädsel: Admise Paris + Camille Marguet
MUA: Jennifer Le Corre
Modell: Charlotte Poutrel
Handväska: Good People
Hårsmycken: Maison Sabben