Elopement i ett sommarklätt Stockholm: Katya + Dmytro

Katya och Dmytro är från Ukraina och valde att anordna ett intimt elopement i Stockholm. Deras enda gäst var bröllopsfotografen Martin Kiessling, som såg till att skapa den vackra skildring som brudparet önskade - ett brudpar på promenad genom ett sommarklätt Stockholm. Med platser som bland annat Rosendals Trädgård, Gamla Stan och Nytorget gjorde paret sin vandring tillsammans med Martin som fångat deras dag med bravur. Här får vi se ett urval av deras dag.  

fotograf+stockholm.jpg

Katya och Dmytro berättar

“Vi kunde aldrig ana att det skulle vara så kul att ha med Martin på vår bröllopsdag – han var ju vår enda gäst! Bilderna talar för sig själva och vi är oerhört nöjda. Han blandar spontanitet och observation med regi på ett mycket balanserat sätt. Han är ett riktigt proffs och det märktes på hans planering samt hur enkelt att han fick oss att slappna av och ha kul framför kameran. Vi uppskattade hans lättsamma personlighet och humor. Rekommenderas varmt”
fotograf+stockholm.jpg
fotograf+stockholm.jpg
fotograf+stockholm.jpg
fotograf+stockholm.jpg
fotograf+stockholm.jpg
_DSC1541.jpg

Underbart lekfullt porträtt! Och kolla in ljuset på bilden nedan, wow!

fotograf+stockholm.jpg