Förlovningsporträtt bland varma stränder och turkost vatten

Fotografen Therése Winberg har nyligen spenderat några månader i Thailand och under resan fick hon bland annat träffa thailändskan Lookmai och hennes franska pojkvän Yohan som var förlovade. Therése porträtterade paret i en rad vackra bilder i minimalistiskt uttryck och visst drömmer man sig bort till varma stränder med turkost vatten?

fotograf+bröllop

Therese berättar

Om jag skulle ha en superkraft så skulle det kunna vara att charma vakter att släppa in mig och mina par förbi vad de än vakterna vaktar. När jag tillbringade två månader i Thailand i vintras t ex. 
Genom de fantastiska tjejerna och bröllopskoordinatorerna på The Wedding Bliss kom jag i kontakt med thailändska Lookmai och hennes franska pojkvän Yohan. Inför deras fotografering på Koh Samui hade det hängt regn i luften och vår solnedgång på stranden såg ut att bli sådär. Jag hade tidigare åkt in till staden och swishade förbi i en tuktuk och såg vad som såg ut att vara ett gammalt garage. Och som alla bröllopsfotografer gör i en sån situation, blixtsnabbt markerade platsen på Google maps och övertygade paret om att det var här vi skulle mötas först.
bröllopsfotograf+stockholm
Det visade sig vara ett litet köpcentrum som aldrig blivit klart och med lite viftande med kameror och på knagglig engelska försökt förklara för vakten storheten i ljuset inne i hans köpcentrum så blev det ganska bra. Efteråt hamnade vi även på en strand, utan solnedgång men med ganska magiska färger ändå.
theresewinbergphotography021.JPG
theresewinbergphotography006.JPG
theresewinbergphotography023.JPG
theresewinbergphotography091.JPG
theresewinbergphotography134.JPG
theresewinbergphotography148.JPG
theresewinbergphotography138.JPG
theresewinbergphotography146.JPG