Romantiska blomsterkreationer från Serenity

Det är alltid härligt att läsa om personer som vågat fullfölja sina drömmar, antingen när det gäller inför sitt bröllop eller i vardagslivet. Katerina arbetade som chef på en PR-byrå i Moskva men drömde om någonting annat. När hon blev mammaledig fick hon mer tid för sin hobby och började med hemdekorering. Kort därpå skapade hon en blomsterkrona till sin väns bröllop. Inom några månader hade hon gjort blomsterkransar till över 100 brudar från hela världen via sin nya satsning Serenity.

Varje blomma är formad och färglagd för hand och skapar en känsla av äkta blommor. Vi är så imponerade över hantverket och hoppas att ni också ska bli inspirerade av Katerinas vackra kreationer. 

il_570xN.1282929542_1g86.jpg
brud+bröllop+inspiration+blogg.jpg
blomsterkrans+bröllop.jpg
il_fullxfull.1182088621_9lsw.jpg
il_fullxfull.1170790400_l415.jpg