Bohemisk och färgsprakande bröllopsinspiration

När kreatörer inom olika branscher går ihop och skapar bröllopsinspiration tillsammans kan det bli riktigt kreativt, nytänkande och magiskt. Det är därför vi på Sisters in Law älskar stylade fotograferingar. Det finns alltid någon detalj som man inte har sett förr, allt ifrån detaljer inom trycksaker eller en håruppsättning, som inspirerar och förvånar på ett positivt sätt. 

Bilderna nedan är från De Joy Photography som tillsammans med sitt team har skapat en bohemisk och färgsprakande bröllopsinspiration. Brudbuketten är så där härligt stor och spretig och innehåller en färgexplosion i toner om passar allt från tidig vår till sen höst. Lägg också märke till ceremoniplatsen som med trä- och makramédetaljer skapar en rustik stämning. I fotograferingen har informellt och avslappnat kombinerats med elegant och storslaget, och den kombinationen gillar vi! 

Fotograf: De Joy Photography 
Florist: Big Sur Flowers
Bakverk: Hollyhock Cakes
Brudklädsel: Epiphany Bridal Boutique
Dekor: Revival Vintage Rentals