Bröllop på Kreta med fest på vingård

Det brittiska paret Charlotte och Thomas gifte sig en septemberdag på Kreta, Grekland. Efter att ha fått uppleva regn på flera vänners bröllop under sommarsäsongen i England, valde de att anordna sitt bröllop där solen mer troligt skulle infinna sig. Med bröllopsfesten på en vingård och ceremonin i en botanisk trädgård, stod omgivningen för majoriteten av dekorationerna i sin naturliga enkelhet. Bröllopsfotografen Andreas Markakis fångade deras dag, som lyckligtvis inte innehöll några regndroppar alls.

Att gifta sig utomlands är inte alltid helt lätt att styra upp på egen hand, men som tur är finns det bröllopskoordinatorer som kan hjälpa till. Charlotte och Thomas kontaktade Crete for Love till sitt bröllop. Så om ni är sugna på att anordna bröllop på just Kreta efter att ha sett dessa bilder, så har ni en första kontakt att spana in.

Söker du en bröllopskoordinator i Sverige kan vi bland annat tipsa om de som finns i arkivet här på Sisters in Law. Anna Edström Widén på Rental Stories i Stockholm, samt Savanna Fihnn som har sin bas i södra Skåne.