Bröllopsmässor i april

Att gå på bröllopsmässor är ett bra sätt att få en överblick över vad som erbjuds från leverantörer runt om i landet. Många av de större mässorna sker i början av året men på många ställen anordnas mindre mässor som är minst lika inspirerande att gå på. Vi på Sisters in Law kommer att medverka på ett eller annat sätt på två mässor under april månad.

Först ut är Örnsköldsviks Fest & Bröllopsmässa söndagen den 8 april mellan 11.00-15.00 och då ställer vi ut med vårt nya bröllopsmagasin Sisters in Law, vår bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop, samt en egen kollektion av brudkjolar. Det blir premiär på riktigt av dem då! Mer information om vår kollektion kommer under våren.

Andra mässan vi deltar i är Wedding Philosophys bröllopsutställning på Agneshill i Vällinge, Skåne. Utställningen sker den 22 april mellan 11.00-15.00 och är gratis. Där finns vi representerade med magasin, bok och även våra flugor från Metzerverket

bröllopsmässa

För er som inte planerar att besöka några bröllopsmässor så får ni även en liten överblick om leverantörer runt om i landet genom att kika i arkivet med bröllopstjänster här på Sisters in Law.