Vårporträtt bland körsbärsblom

- Blogginlägget innehåller annonslänkar -


Pasteller och rosa nyanser är lite av bröllopsfotografen Alina Leas grej. Och så här i mitten av mars, när det på många håll i landet är snökaos och kallt, vill vi med hjälp av Alinas bilder ge er lite hopp om att våren ändå är på väg. I april blommar körsbärsträden i många delar av landet och det är ju faktiskt inte lång tid kvar tills dess nu. Passa på att ta förlovnings-, gravid- eller bröllopsporträtt om ni gifter er när körsbärsträden står i blom. Det kan bli helt magiskt vackra bilder!

körsbärsblom
AOY_1816copy.jpg
pasteller+bröllop.jpg

Relaterade produkter

Rosa klänning , By Malina

Rosa klänning, By Malina

Rosa klänning , By Malina

Rosa klänning, By Malina

AOY_1793copy.jpg

I slutet av april kommer Alina att befinna sig bland körsbärsblom igen, då hon i ett samarbete med The WOW Closet anordnar fotodagar för möhippor eller andra som vill ha en lyxig upplevelse i Stockholm. Smink, styling, klänning, bubbel och en timmes fotografering ingår i paketet. Läs mer om detta hos The WOW Closet.

AOY_1672copy2.jpg

Fotograf: Art of You Photography
Bukett: Art of You Photography
Klänning: NLY Eve
Accessoarer: Lily and Rose
Modell: Maria Maté