Inspiration till bordsplaceringen på ditt bröllop

Att placera sina gäster vid specifika platser är inget måste till bröllopet. Fri placering kan absolut vara the way to go, men kan också krångla till saker och ting. Gör ni en bordsplaceringen kan ni se till att alla hamnar med någon de känner sig bekväm med, samtidigt som nya bekantskaper kan mötas. 

Om det fungerar med antalet platser, så är ett hett tips att spara två tomma platser framför er som brudpar och uppmana gästerna att komma och sätta sig där när tillfälle ges. Då får ni chansen att prata med fler av era vänner under middagen. 

Det finns mängder med olika sätt att skapa en vacker bordsplacering som smälter ihop med känslan kring hela dagen. Nedan kommer några exempel på hur du kan vara kreativ när det gäller bordsplaceringstavla, bordsnumrering och placeringskorten.

Foto:  Linn Carlson
Foto: Josefin Wikholm

Foto: Josefin Wikholm

Foto:  Louise Johansson  
Foto:  Alice Mahran
Foto: Coast Photography

Foto: Coast Photography

Fotograf:  Anna Perevertaylo
Foto: Tara Nichole Photo

Foto: Tara Nichole Photo