Elegant och Romantisk Bröllopsinspiration i Gråskalig Färgpalett

Pierre Atelier är en återkommande fotograf här på Sisters in Law, och det av en anledning: Hans fotograferingar är alltid så välfyllda av härlig inspiration och känsla och hans bilder är magiska. Dagens fotografering är inget undantag. Denna lätta, gråskaliga inspirationsfotografering är så vackert ihopsatt.

Den bohemiska looken har, även den, hittat in här och var och sätter tillsammans med orangea detaljer en mjukare ton på omgivningen. Bröllopskoordinatorn från Pep’s Wedding har jobbat mycket med att inkorporera tyger av olika texturer och material. De har även valt tyg i en nedtonad blå nyans för att få in en subtil färg i miljön, sedan har de kompletterat den svaga färgen med en mer dominant blå i bordsdukningen. Ett snyggt sätt att få till en samhörighet i de olika elementen, men ändå få till en variation i miljön. De olika blå är i sin tur väldigt kalla i undertonen för att sömlöst smälta ihop med gråskalan som går genom trycksaker, möbler och detaljer. Allt som allt, mycket snyggt!

bröllop+boho+inspiration+trycksaker
bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration

I brudbuketten ser vi varmare toner i form av en ljuvlig nyans av korall tillsammans med mycket gröna blad och skir rosa ton.

bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration

Elegant och stilrent beskriver även stilen på bröllopstårtan och tillhörande småkakor. I liknande blå toner har bakelserna dekorerats och för att lägga till det där lilla extra har Amandine n’est pas tarte gett dem kristalldetaljer.

bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration

På bordet tar den bohemromantiska looken över och ger oss en mysig plats att njuta av sällskapet på. Mycket textilier, ljus och ordnat kaos väntar den här middagen. En härlig kombo av nytt och gammalt, detaljerat och minimalistiskt.

bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration

Den lilla detaljen att den övre tallriken inte är centrerad i förhållande till den undre är en sådan detalj som vi bara älskar! Det är sådana små saker som verkligen kan lyfta en dukning.

bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration
bröllop+boho+inspiration

Bröllopskoordinator: Pep’s Wedding
Fotograf : Pierre Atelier
Klädsel: Mathilde Marie
Dekorationer: Les mignonneries
Plats: Big Day Bazar
Makeup-artist: Sandrine Amarylis
Accessoarer: Les couronnes de victoire
Trycksaker: Laura Pujol
Florist: Pampa
Tårta: Amandine n’est pas tarte
Smycken: La Chambre blanche
Modell: Aurélie
Lokal: La Catrache