Två fantastiska brudklänningar i urban miljö

Det har blivit dags att spana in två helt underbara brudklänningar, fotade av en av våra favoritfotografer Pierre Atelier. En fantastisk fotograf som vi fick äran att jobba med under en förmiddag i Paris, har ni missat resultatet av den fotograferingen så hittas det här!

I dagens bildserie hittar ni två olika klänningar i en härlig urban miljö. Det är verkligen något med bröllopskläder i stadsmiljöer som vi inte kan få nog av. Kontrasten av det alldagliga och festliga, kanske. Även då en bild kan ha mycket rörelse och detaljer i bakgrunden så är det en tydlig skillnad mellan stadens vardag och brudparets bröllopsdag. Ofta i fotosammanhang pratas det om komposition i bilden och inramning av det man vill framhäva. Att särskilja, i det här fallet, bruden med människor och vardagsdetaljer framhäver henne på ett helt annat sätt än om hon skulle stå i en miljö där bröllop är mer förväntat. Vad tycker ni, gillar ni också urbana miljöer eller är ni mer för de klassiska bakgrunderna?

Den första klänningen vi ska få se är en vacker långklänning i vitt och är skapad av Yolancris, den har en enkel design på underklänningen som kommer till liv med hjälp av spetstyget.

bröllop+brudklänning
bröllop+brudklänning

Rosorna sätter en praktfull touch på den här klänningen. Det blir genast lite mer elegant, lite mer power. Vilken pangbrud, vi är helt sålda på den här outfiten!

bröllop+brudklänning

Den andra klänningen, från Rue De Seine, är ännu en långklänning, men med djup skurning i ryggen och ett magnifikt mönster som omfamnar klädesplagget. Det är en väldigt romantisk känning med lite egde - snygg och vacker på samma gång som går att styla åt båda hållen!

bröllop+brudklänning
bröllop+brudklänning
bröllop+brudklänning

Att en klänning så detaljerad och iögonfallande klarar av sådana statement-örhängen. Wow, säger vi! En riktigt flott look!

bröllop+brudklänning+örhängen+smycken

För att få till en mer söt stil passar det superfint med en härlig blomsterkrans, så väldans fint det med!

bröllop+brudklänning+blomsterkrans
bröllop+brudklänning+blomsterkrans

Wow, så vackert!

bröllop+brudklänning+blomster
bröllop+brudklänning
bröllop+brudklänning
bröllop+brudklänning

Photography: Pierre Atelier
Blomsterkrans: Les Couronnes de Victoire
Makeup: Lorine Saguez
Modell: Aude Auffret
Översta klänningen: Yolancris
Understa klänningen: Rue De Seine