Bohemiskt i skogsmiljö

Inspirerade av bohemisk frihet, rustik känsla och inslag av lyx och modernitet, vill fotografen Emelie Leander tillsammans med flera kreatörer bakom dessa bilder bjuda er på härlig bröllopsinspiration idag! Att kunna skapa mycket från lite är också något de har inspirerats mycket av, och det är ju något som vi på Sisters in Law försöker att trycka på när det kommer till bröllopsplanering. Krångla inte till det, utan se vad ni har i er omgivning och låt det vara en del av er dag på ett eller annat sätt. Oavsett om det handlar om själva klädseln eller dekorationerna, så finns det mycket att skapa från lite om man bara låter kreativiteten flöda.

Ni kommer att få se lite olika stilar på bruden i bilderna nedan. En look med enkelheten av det utsläppta håret, där sedan en slöja följt av en större blomsterkrans får inspirera till olika alternativ. Vilken look gillar du bäst?

Tack Emelie Leander och resten av teamet för denna vackra inspiration i kvällsljus!

Fotograf: Emelie Leander
Makeup: Ellie Malm
Modeller: Anna Björk + Jens Danielsen
Kostym: Brothers 
Klänning: Bridal Dorothy Perkins 
Slöja: Blondy & Blacky 
Smycken: Lily and Rose 
Location: Skrylle Naturreservat, Lund