Gift - Skapa ditt unika bröllop fyller 1 år

Idag den 6 december är det exakt ett år sedan som vi på Sisters in Law släppte vår bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop.

Gift är en inspirationsbok som främst ska hjälpa dig, bruden, att våga släppa loss och anamma din personliga stil även på bröllopet. Det finns inga rätt eller fel. Vi vill inspirera er att gå er egen väg och har i denna bok valt att fokusera på klädsel och styling med en hållbar vinkel. Förutom vintageklänningar är all brudklädsel skapad av Kristin Grahn och många av plaggen är skapade av äldre textilier och återbruk från second hand-butiker.

Sisters in Law bröllopsbok.jpg

Passande nog är det återvunna plagget årets julklapp, så en inspirationsbok på ämnet kanske är helt rätt för den som ska gifta sig att få i julklapp?

julklapp

Här är några bilder från boken, så att ni vet vad ni har att förvänta er. Totalt 10 kapitel med olika stilar på brudklädseln.

Kjolen ovan är sydd av två olika gardiner, och toppen har en vintagespets som urringning kring halsen.

Kjolen nedan är också gjord av äldre gardiner och den vita toppen är gjord av ett par vita jeans, också second hand.

Brudklänning+brudklädsel+alternativ

Kronan nedan är gjord av ripfjädrar och ett second hand-halsband.

Bröllopsinspiration+brudkrona

Det är inte bara kjolar och klänningar som kan ha släp. Till de vita byxorna nedan sydde vi en topp i chiffong som var midjekort där fram och med ett släp baktill.

byxor bröllop

Våga uttrycka dig, men framför allt, se till att känna dig som dig själv på din bröllopsdag och strunta i alla måsten. Det är vårt allra viktigaste budskap från Sisters in Law!