Tidlös brudklänning och fantastiska blomsterdetaljer i mörka toner

Bröllopsbranschen är något som influeras mer och snabbare av olika trender, något vi tycker är spännande såklart. Speciellt när trenderna ser ut att bli lättare att anpassa till sitt eget tycke och personlig stil. Samtidigt som bröllopsvärlden bara blir roligare för varje år som går, kommer det alltid finnas en del av bröllopshjärtat som klappar för det tidlösa. Speciellt när det ser ut som i denna stylade fotografering, där Rebecca Chesney står för bilderna!

Den här fotograferingen är inspirerad av de färger som oftast förknippas med höst-och vintertider. Det är djupa toner av lila, rosa, blått och vinrött som tillsammans skapar ett intryck av starka känslor och passion.

dramatisk+bröllopsklänning
dramatisk+bröllopsklänning

Floristen har gjort ett strålande jobb med blomsterkransen! Det är så hett att blanda olika uttryck av blommor på det här sättet. Här har de full pott på helheten, från färg och textur till storlek och längd på växterna. Dessutom har de fått till den där “messy bun”-looken i blomsterform. Vilket vi alla nog vet, inte är fullt så enkelt som det ser ut. Eller vad säger ni?

dramatisk+bröllopsklänning
dramatisk+bröllopsklänning

Överdelen på klänningen är verkligen underbar! Det är enkla detaljer som ger plagget ett lyft och skapar intresse. Urringningen är stilrent skuren och halsen får klänningen att kännas nätt.

dramatisk+bröllopsklänning
dramatisk+bröllopsklänning

Så fint att de ljusrosa rosorna fått plats i buketten och gör den lite luftigare!

dramatisk+bröllopsklänning+bukett

Vackra smycken i form av små lövverk!

dramatisk+bröllopsklänning+blomsterkrans

Ett vanligt knep är också att låta läpparnas färg matcha blommorna. Just till vintertider är det speciellt fint med lite mörkare nyanser på läpparna, som kontrast till det vita landskapet.

dramatisk+bröllopsklänning

Att komplettera den lätta klänningen med en lite mer dramatisk slöja med spetsdetaljer känns som en match made in heaven!

dramatisk+bröllopsklänning
dramatisk+bröllopsklänning
dramatisk+bröllopsklänning