Rustikt julbröllop med moderna uttryck

Vi har sett flera varianter på inspiration till julbröllop här på Sisters in Law den senaste tiden. Till exempel dessa bilder med klassiska röda och gröna toner, och ett mer isigt blå uttryck här. Med bilder från franske Pierre Atelier bjuder han och Artis Wedding & Event Planner på ytterligare en annan stil, med rustik styling i ett minimalistisk rum och med modernt bröllopsmode.

Brudklädseln är från Camille Marguets kollektion, som du bland annat kan se mer av här: Magiska brudklänningar från Camille Marguets senaste kollektion. Camille Marguets kollektion är ett bra exempel på hur det vardagliga modet allt mer knyts samman med bröllopsmodet. Spana bara in kreationerna nedan.

Julbröllop + nyårsbröllop
bröllopstrender 2019
julbröllop

Underskatta inte trycksakernas kraft. Från dagen ni skickar ut ett Save the Date-kort skapar ni en känsla kring dagen och visar gästerna vad de kan förvänta sig. Är det ett minimalistiskt, blomstrande, rustikt eller romantiskt bröllop de ska få gå på?

Inbjudningskort bröllop
Trycksaker + bröllop

Så snyggt med stickad kofta till bröllop!

brudklädsel bröllopstrender 2019

Och dessa guldörhängen med matchande hårsmycke från Maison Sabben är ju bara för fina!

Julbröllop + nyårsbröllop
Julbröllop + nyårsbröllop
Juldukning bröllop
Dukning + bröllop

Vem skulle inte vilja sätta sig ner vid det här uppdukade bordet och njuta av en lyxig bröllopsmiddag? Lägg märkte till den enkla detaljen som att förrättstallriken är skjuten åt vänster istället för att vara centrerad som den ofta är. Det blir en ny nivå i dukningen, utan större ansträngning.

dukning bröllop
dukning + bröllop +rustikt
bordsdukning + inredningstrender
Julbröllop + nyårsbröllop

Nu längtar vi som bara den till julafton och nyår!

wedding-paris-france-photographer-pierreatelier-014.jpg