Rustikt bröllop med ljusa toner

Kara och Curtis förlovade sig under en weekendresa till Savannah, och efter det så var planeringen för deras bröllop i full gång. Ett bra tips för er bröllopsplanering är att först välja lokal och sedan planera utefter lokalens karaktär. Precis så gjorde detta paret. Det stod snabbt klart att den rustika looken var the way to go. Helt rätt val tycker vi - det blev ett riktigt underbart bröllop. Idag får vi ta del av förtjusande bilder från brudparets stora dag, fotograferat av skickliga Kelsey Cole Photography.

Att jobba med olika lager, texturer och färger är ett effektivt sätt att få en levande lokal. I det här bröllopet har de till exempel valt att ha både mörka och ljusa färger, det blir en helt annan dimension än om allt bara skulle gå i vitt och ljusrosa. Ett exempel är att välja mörkare bladverk ihop till ljusa blommor, precis som bruden har gjort.

elegant+lantligt+bröllop+brudklänning
elegant+lantligt+bröllop+brudklänning

En enkel, vacker bukett bestående av vita rosor och grönska tillsammans med en personlig touch - en vintagebrosch som tillhört brudens mormor som nu fick agera “something blue”. Det är så fint med familjära detaljer!

elegant+lantligt+bröllop+brudbukett
elegant+lantligt+bröllop+lokal

Bruden Kara var väldigt medveten om vad för slags klänning hon ville ha - en enkel klänning med vintagelook för att matcha lokalen och hennes something blue.

elegant+lantligt+bröllop+brudklänning
elegant+lantligt+bröllop
elegant+lantligt+bröllop
elegant+lantligt+bröllop
elegant+lantligt+bröllop
elegant+lantligt+bröllop
elegant+lantligt+bröllop
elegant+lantligt+bröllop
elegant+lantligt+bröllop
elegant+lantligt+bröllop+lokal

Tillsammans med sin familj satte Kara och Curtis ihop nästan alla dekorationer själva. Ett stort intresse i familjen är DIY och med en inre bild av hur bröllopet skulle se ut tog de med glädje till sina kreativa sidor och skapade bland annat denna vackra vigselbåge och de små buketterna längst gången. Det passar verkligen utmärkt in i kapellet!

elegant+lantligt+bröllop+vigsel
elegant+lantligt+bröllop+vigsel
elegant+lantligt+bröllop+vigsel
elegant+lantligt+bröllop+vigsel
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt